Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова на 24 ноември се запозна с проекта Bulgaria Wants you (България те иска), който бе представен от екип. Това е най-големият и патриотичен проект за връщане на българи от чужбина, виж сайта тук  https://bulgariawantsyou.com/, съобщават от Община Ловеч.

Негови създатели са известните телевизионни водещи Иван& Андрей,  като Андрей Арнаудов се включи в разговора дистанционно, тъй като е под карантина.

За представянето в Ловеч пристигнаха Моника Иванчовска, мениджър на проекта, Георги К. Първанов  от  C Team и техният партньор Атанас Пилатов. В разговора участва и заместник-кметът Венцислав Христов.

Обсъдени бяха възможностите за позициониране на община Ловеч в тази интересна платформа, която е богата на възможности, включително за обяви за работни места. Особен интерес представлява т.нар. „калкулатор“, който изчислява с определена заплата какво можеш да си позволиш в определен град. Десетки компании, банки и общини вече са се доверили на тази платформа, стана ясно от презентацията.

Като интересен и необходим за общината бе окачествен проектът  Bulgaria Wants you от страна на кмета Корнелия Маринова, като общината ще решава следващата година как може да се включи в него.