От ОД на МВР Ловеч съобщават за пътен инцидент с фатален край. На 15 март около 00.30ч. на ПП I-4 в землището на с. Малиново, 51-годишен при управление на лек автомобил в посока към София е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво.

Водачът е починал на място, а 40-годишна жена, която е пътувала с него е откарана в болница в Плевен в тежко състояние. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата продължава.

От полицията съобщават и за друг пътен инцидент. На 14 март около 16.30ч. в Летница, 37-годишен при управление на товарен автомобил и излизане от крайпътна територия не е пропуснал движещия се по пътя лек автомобил, който за да избегне удара го заобикаля, но излиза от пътното платно и се удря в дърво.  При произшествието е пострадал 64-годишният водач на лекия автомобил и 20-годишна пътничка в същото превозно средство, които са прегледани и освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на водача на товарния автомобил е съставен акт за нарушение на ЗДвП.