От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават за два пътни инцидента. На 08.11.2022 г. около 09.50 ч. на път III-301 Ловеч –Летница, лек автомобил управляван от 57- годишен мъж, при движение е напуснал пътното платно и се е преобърнал. При инцидента са пострадали водачът и неговата съпруга, които са откарани за преглед и наблюдение в плевенска болница. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.

На 08 ноември около 07.45 ч. на ПП I-4 км. 26+700 с посока на движение към гр. София, товарен автомобил «Тойота» управляван от 21-годишен от Севлиево е напуснал пътното платно и е катастрофирал, като при инцидента е пострадала 43-годишна жена, която е пътувала на предната седалка. Потърпевшата е отказала да бъде транспортирана до болнично заведение, а водачът е тестван за алкохол-пробата му е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на ЗдВП.

23-годишен, криминално проявен от Троян е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 7 ноември около 15.30ч. е спрян за проверка и при последвал личен обиск, в  чантичка носена от лицето е открито пакетче с 9.32 грама суха тревиста маса- канабис. По случая  е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.