bashbunar108138Павлин Иванов

Разходката  по красивата алея вече е изключително опасна за живота и здравето на хората, но кмета мълчи и не информира гражданите за опасността, казва Данчо Заверджиев, които ни изпрати снимките.

След проливните дъждове, преди месец пропадна моста за Елпром, преди седмица пропадна част от евроалеята „Баш бунар“, пропадна асфалт и образува дупка в центъра на Ловеч, днес падат скални късове. Причината за всички тези неприятности изглежда са само прищевките на природата?

Хората в града отдавна са свикнали сами да се справят, сами да носят отговорност, сами да поемат последиците.

Дано няма сериозен инцидент, защото след дъжд качулка тогава ще се дават пресконференции, ще се изказват експерти, ще се свикват щабове, докато всичко за пореден път се забрави и така, до края на света.

3 коментара

  1. abe kakvo go interesuva kmeta i mosta ni e za remont na strate6 ne mojem da idem na ba6bunara ve4e pak trqbva da vnimavame toi samo da komandva kakvi zaplati da se davat ne po ve4e za grad love4 tova moje toi ama i grada ni e takav 4erven taka 4e nqmam dumi za na6iq grad te i decata jivee6i na bulevarda igraqt na 6oseto no nego pak ne go interesuva nqmam dumi tezi deca nqma kade da igraqt v love4 i ne e samo tova ujas ama taka dokato sme 4erveni i si mal4im celiq grad

  2. Птиченцата по Башбунар чуруликат, че отчупените скални късове са дело на хорските ръце. Но май тези хора са си “оставили ръцете” на алеята…

Comments are closed.