В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се разследва кражба извършена в периода от 22 до 27 ноември от частен дом в града, при която е отнета парична сума. Работата по случая продължават криминалисти от РУ Ловеч. 

В нощта на 27 срещу 28 ноември от търговски обект в ж.к. «Здравец» в гр. Ловеч са отнети козметика, детски играчки и санитарни продукти.  По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че от частен дом на ул. «Георги С. Раковски» в града е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа на ЧЕЗ,  с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

От Полицията съобщават и за проведени две акции. На 28 ноември на територията на РУ Троян е проведена полцейска операция, в хода на която е извършена проверка на 62 лица и 53 МПС, съставени са 9 акта и 24 глоби с фиш.

През вчерашния ден полицейска операция е проведена и на територията на община Ловеч, съвместно от служители на РУ Ловеч и ЗЖУ-Плевене. В рамките на полицейските действия са  обходени седем населени места и е извършена проверка на 127 лица и 76 МПС, установени са 31 нарушения, за които са съставени 11 акта по ЗБЛД, 1 акт по ЗДВП и 19 глоби с фиш.