Председателят на Районна избирателна комисия – Ловеч, Валентина Недялкова днес, 6 април, благодари с писмо на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова за добре свършената работа при произвеждането на изборите за народни представители в 44-то НС.

„Като ръководител на общинската администрация, участваща непосредствено в организацията на изборния процес, приемете моята благодарност. Чрез Вас поздравявам и целия технически екип за проявения професионализъм при подготовката и произвеждането на изборния процес“, се казва в текста.

Според РИК изборите за народни представители за 44-то Народно събрание на Република България са преминаха честно и прозрачно при безупречна организация. Това позволи на изборната администрация в Ловешки избирателен район да приключи с обработката на резултатите и Районна избирателна комисия Ловеч да предаде първа в страната данните в Централна избирателна комисия. Това се случи благодарение на усилената работа и отлична координация с местната власт в Изборния район, се казва още в писмото.

Comments are closed.