pavlin210131Павлин Иванов

Титаните на мисълта, наричани за краткост и временно българско правителство, не спират да изненадват. освен с намирането на всеки заден изход от сграда и с проектите си за възстановяване на миналото.

След възстановяването на агентите на ДС във всяка сфера на общественият,културният икономически и политически живот. След идеята им за връщане на военното обучение в училищата, за която Иво Райнов ви информира. След като все още няма отговор на въпроса КОЙ! След близо 120 дни протести. Ще си позволя да предложа на нашето, родно, експертно Правителство, следващите стъпки за излизане от световната криза, в частност на европейският материк.

Очаквам, много скоро, с декрет, за удобство наричан ферман, да бъдат:

  1. Възстановени градивната роля на ДКМС, пионерските организации и тимуровските команди. Целта е младото поколение най-после да излезе на правият път и в общочовешки смисъл тийновете да станат хора!
  2. Тъй като Коледа ще се отмени (БСП са атеисти, ДПС не са, а АТАКА един Господ знае какви са), с огромно задоволство БГ Правителството ще възстанови традиционните новогодишни опашки за банани и портокали. В момента вероятно се печатат и купони, за да се спре със спекулата на хипер маркетите. Има купони – има ред. Справка – братска Северна Корея, чиято делегация нашите първи другари в лицето на Областният управител Милко Недялков посрещнаха преди близо месец с почести и слава.
  3. След мащабно социалогически изследване на Бухал Парис, 90 % от съвокупното народонаселение е изразило ясно желанието си за възстановяване на режима на тока. 83% от респондентите са поискали даже по-як режим – 3 часа няма ток, 1 час евентуално има.  Премиерът, като един вслушващ се в гласа на контрапротестиращите човек и убеден демократ е взел присърце проучване и обещал още в края на откомври да се задейства по въпроса. Подкрепям!
  4. По искане на всички обединени в ТКЗС и АПК земеделци, за ученици и служители ще бъде възстановена придобивката, дори привилегията, да ходят на бригади в учебно, съответно в работно време. Пример за това авангардно решение е делото на другаря, по съвместителство, ловешкият кмет – Минчо Казанджиев и неговият екип експерти, които в работно време загърбват тежките си задачи да спрат разпадането на град Ловеч и общината, отдавайки се на народополезната дейност да почистят от боклуци нещо си! Тук иновацията е, че няма да има ленински съботници, защото е ретроградно в очите на нашите евроатлантически партньори, а се въвеждат Станишеви петъци. Браво! Похвално! Подкрепям!
  5. С цел по-лесно разпознаване на наши и бежанци (актуална тема днес) се възстановява функцията на милицията да ходи с ножици за подстрижка и червени печати. Първият инструмент ще се използва за подкастряне на празните младежки тикви, директно на улицата (както в доброто стари време), а с вторият, ще се бият червени печати по разголените младежи от женски пол с цел спиране на разврата и моралният упадък сред подрастващите, които са иначе нашето бъдеще. Вероятно нейде, на някой заден изход на премиера му е пробляснала и идеята за възстановяване на лагерите в Ловеч и Белене, но не е решил дали там да пращат само протестъри или и вся осталная сволач.
  6. От 2014, с влизането на новият програмен период се възстановява и празничното отбелязване на светлите събития, а именно празничните манифестации на 1 май, 9 септември, 11 май (от тази година – ден на свободният печат, под егидата на Бареков и и Пеевски).
  7. Тази стъпка според мен се очертава като най-важна – възстановяване на длъжността на почетен първи секретар на ЦК – пожизнено. Тук иновацията е, че поста ще бъде поделен между двама заслужили другари – лицето Пеевски и прочутият хидролог и агент на ДС.

 

Мисля, че ако уважаваните другари, които са истинският Реформаторски блок ( а не ония Реаниматори), въведат тези прости 7 стъпки не само у нас, а и в обединена Европа чрез лидера на БАУ (ПЕС), веднъж завинаги ще забравим за кризи и всякакви други простотии. Свободните медии ще отразяват успехите и преизпълнението на плана и Европа ще цъфти и върже, както това правят прогресивните народи на братска Северна Корея и Куба, на другарите Кастро!

Да живей!

4 коментара

  1. Ето и още няколко предложения:
    1. Водачите на листите за народни представители да бъдат избирани в сряда (в Ловеч) и четвъртък (в Троян) измежду продавачите на плодове и зеленчуци на пазарите в съответните градове. Колкото по-едра е стоката, толкова по-напред в листата, Продавачи на тикви и дини – най-отпред.
    2. При спечелване на властта за шефове на държавни структури и фирми да бъдат назначавани онези, които са повтаряли поради слаб успех поне една година в средно училище или, в краен случай, са оставяни на поправителен изпит през есента по поне един предмет. Дипломите за ВИШО на същите желателно купени от ВУЗ с отрицателен рейтинг с платено обучение.
    3. За министри на външните работи да се назначават единствено хора с нетрадиционна сексуална ориентация – в това отношение традицията е факт и задължава…

  2. Уважаеми г-н Иванов, вие буквално ме окрилихте и тутакси ви давам едно ново предложение, което сам ще се убедите, че има пряка връзка с намаляване на безработицата и драстично увеличаване на доходите в нашата китна Родина на Тяхната държава.

    Както известих преди време, в гр.Троян и в рамките на един работен ден от 8,5 часа – др.Ангел Балев е назначен на пълен работен ден като зам.директор в една гимназия, едновременно с това е назначен на още половин работен ден като председател на ОбС Троян и в рамките на същия работен ден ход на кортовете да прибира такси за ползване. Малка справка: кортовете са общински, но др.Балев като общински съветник, заедно с още няколко подобни нему успяха да си ги гушнат като свои, естествено с решение на добричкия ОбС Троян.

    И така: Предлагам тази модерна троянска практика да се внедри масово в нашата Родина на Тяхната държава. На всички овластени бивши членове на БКП или членове на днешните клонинги на БКП, както и на техните овластени слуги като др.Балев – да бъдат назначени на още 2-3 места в рамките на един работен ден.

    Ползите:

    1. С по-малко хора ще имаме по-голяма заетост, което тутакси ще свали безработицата, а може да се окаже, че ще имаме и “глад за работна ръка”

    2. Естествено, по статистически данни доходите на населението рязко ще се увеличат.

    Забележка: Единствения недостатък е, че за тези които не са овластени номенклатури на бившата БКП и днешните и клонинги или не са техни слуги като др.Балев – 2,3 или повече заплати в рамките на един работен ден не се предвиждат. Дори не се предвижда изобщо да работят. Те обаче имат уникалния шанс да се присъединят към сирийците и да поискат статут на бежанци.

    На първо време предлагам на Инспектората по образование да им се отпусне по още една заплата “за спане”. Нали така? Докато спят или си затварят очите за това безобразие на др.Балев, с което се харчи “за лудо” народна пара – втората заплата “за спане” е повече от належаща. Разбира се, на областната управа и на всички други органи, които отдавна трябваше да реагират на това безобразие, но предпочетоха непробудно да спят – също по една втора заплата “за спане”.

    Реклама: В област Ловеч – “здрав сън за втора заплата”

  3. Author

    Уважаеми г-н Пеевски, благодаря за Вашият принос към моя скромен труд. Поемам ангажимент, да внеса предложенията в нашия Общински съвет, като съм убеден, че ще бъдат приети с огромно мнозинство!
    От 4 месеца при нас не се качват и не се оповестяват материали за предстоящите комисии и заседания, т,е, жителите на община Ловеч НЕ могат да се подготвят за участие в комисиите, където имат право да участват засега!
    От 4 месеца Правилника на Общински съвет не струва и пет стотинки, защото се нарушава на всяка сесия и то драстично.
    Но това е нищо, в сравнение с нарушаването на преките разпоредби на ЗМСМА.
    Това, че на пултовете в Ловеч има три бутончета (засега) е само защото Титанът не се е сетил, понеже не чете, за челният троянски опит.
    Чудя се има ли шаваща политическа сила която да сложи край на безумието на Титана. ЕстеВствено си отговарям -няма!
    След вашето предложение обаче, мисля, че не повече от 4 съветника ще се възпротивят на заместването на пулта с три бутона с подобен но с един ЗА.
    Тъй като съветниците, които знаят защо са съветници са крайно малко и не могат да окажат влияние, смятам, че вашето предложение да се гласува само с един бутон ЗА ще бъде прието с нескрито удоволствие и подпърхване с хриле и ще доведе до много по-експедитивна работа на избраниците на жителите на община Ловеч!
    Още веднъж – тенкю!

    Павлин Иванов

  4. Уважаеми г-н Иванов, позволете да се включа към вашите животоспасяващи мерки и да допълня “фермана” с още две мерки /всъщност една с две подточки/, които си позволих да предложа на другарите и другарките общински съветници в Троян по време на сесията през м.Септември за приемане на Решение и в прослава на БКП в лицето на днешната тройна коалиция БСП/ДПС/Атака.

    ОбС Троян признава и избира за почетни граждани на гр.Троян*

    1. Всички досегашни и бъдещи кметове и председатели на ОбС в гр.Троян.

    2. Всички членове на ГК на БКП Троян и работилите в ГК на БКП Троян, включително чистачките. Членовете на Бюрото на ГК на БКП са с предимство.

    * – градът може да се заменя според местоположението на кой да е ОбС в нашата китна Родина на Тяхната държава.

    Все пак предлагам и втора точка към “фермана”

    Във всички държавни, регионални и местни органи и органчета на властта се въвежда троянския модел на гласуване – само с една кутийка при тайното гласуване или само с един бутон при явното. Ерго, или си “ЗА” или те няма. По-точно казано – или си “ЗА” или си в Белене или на кариерата в “Слънчев бряг”.

    Както виждате, троянския модел дори не предвижда “онези” 99,99%. Троянския модел имени “Балева-гербова” предвижда само и винаги 100% “ЗА”.

    Реклама: ОбС Троян пере без накисване. 100% резултат.

Comments are closed.