Можете да залагате между 0,05 и 300 монети на завъртане на слот машината Burning Hot, която има пет барабана и пет фиксирани печеливши линии. Залогът ви се умножава 600 пъти при максималната печалба.

В този горещ слот има уайлд символ, два Scatter символа, игрална функция и четиристранен джакпот. Струва си да отбележим, че уайлд символът може да се разширява, което улеснява подреждането на уайлд символите на трите вътрешни барабана.

Графика, дизайн и звук в играта

Всички класически символи на плодове са представени в ярки цветове с модерна анимация в този слот с ретро тематика. Burning Hot е перфектно съчетание на традиционни и съвременни елементи, което се харесва на феновете. Звуковите ефекти, които напомнят на по-стари игри, перфектно улавят темата на плодовия слот.

Какви символи са включени в слота Burning hot?

Грозде, диня, сливи, портокали, лимони и череши са сред божествено изглеждащите плодове в слота. В играта има също златни камбанки и големи червени седморки.

Wild символ

Четирилистната детелина е уайлд символът и се появява на първите три барабана. Тя може да се разширява и да замества всички обикновени символи.

Scatter символ

Този слот, за разлика от повечето онлайн казино игри, има два Scatter символа. Първият е златен знак на долар, който може да ви донесе от 15 до 500 монети, ако се паднат три, четири или пет от тях. Лилавата звезда, от друга страна, може да се появи само на първи, трети и пети барабан.

Каква е възвръщаемостта на инвестициите в играта (RTP – Return to player)?

Слотът Burning Hot има ниска изменчивост и RTP от 96,45%.

Специални функции за изключително гореща игра

Ако се осмелите да използвате функцията Gamble, можете потенциално да умножите печалбите си. Тя се появява след печелившо завъртане на слот машината Burning Hot. Ако правилно познаете цвета на обърнатата карта за игра, печалбата Ви ще се удвои.

Джакпот на слот машината Burning Hot

Джакпот функцията на този слот взема неочакван обрат и може да се задейства по всяко време. В рамките на джакпот функцията ще Ви бъдат раздадени 12 обърнати карти за игра. Ще спечелите джакпот в зависимост от цвета, ако съберете три карти от един и същи цвят. Най-голямата парична награда се присъжда за чифт детелини.

Ефективна стратегия за „горещия“ слот

Слот машината Burning Hot е в пламъци, но не позволявайте да Ви изгори пръстите, докато се опитвате да измислите печеливша стратегия. Много уебсайтове предлагат печеливши съвети, но имайте предвид, че резултатите от слот машините се генерират на случаен принцип. В резултат на това няма да можете да използвате стратегия за слот машината Burning Hot, за да сте сигурни, че ще спечелите. Въпреки това имаме някои предложения, за да се възползвате максимално от средствата си.

Най-важното нещо, което можете да направите, е да научите как работи слот машината. Проучете символите и се запознайте със системата за залагане на слота. Потърсете демо версия на слот машината Burning Hot, ако прочетеното за слота не дава отговор на всичките Ви въпроси.

Вторият ни съвет е да се възползвате максимално от парите си. Определете си лимит на разходите и правете малки залози. Изключително важно е да се придържате към плана си за харчене. Има онлайн казина, които предлагат безплатни завъртания и опции без депозит за слота Burning Hot, което може да Ви помогне да останете в рамките на бюджета си.

Заключение

Когато става въпрос за модерни слотове с традиционно влияние, слотът Burning Hot е рядка находка. Разширяващият се уайлд, двата скатера и интересните функции на джакпота са невероятни и ако искате да се включите в хазарта, препоръчваме Ви да играете този невероятен слот.