gerblista309143Николай Нанков: Преди да получим гласа на хората, ще чуем техния глас, влизаме в коалиция само с народа

Преди да получим гласа на хората, първо ние ще чуем техния глас, влизаме в коалиция само с народа. Това заяви днес областният координатор на ПП ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

„След като на 31 август административният секретар на областната структура на ПП ГЕРБ Ваня Събчева регистрира листата ни за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври, днес ви представям всеки един от нея. Ще подчертая, че имаме пълен паритет на мъже и жени – 5 на 5, сравнително млада листа – 38 години е средната възраст. Включени са доказани професионалисти, разпознаваеми, добре възприети хора с високи морални качества“, каза Нанков пред медиите.

gerblista309141По думите му листата включва широк набор от експертиза – представители на различни професионални прослойки. „Имаме двама учители, трима инженери, двама представители на младежката структура, трима представители на малкия бизнес, един здравен експерт, един регионалист и мениджър на проекти, все хора, които ще са полезни в отделните секторни политики в НС, не само в законодателната, но дано и в изпълнителната власт.“, подчерта областният координатор.

Водач на листата на 11 многомандатен избирателен район е Корнелия Маринова. След нея е Нанков – и двамата народни представители в 42-то НС. Трети е троянецът инж. Иван Миховски, а на четвърто място д-р Мадлена Бояджиева от Тетевен, следвана от инж. Ваня Събчева – областен управител в правителството на ГЕРБ. На шеста позиция е икономистът Ценка Лазарова, в момента общински съветник на ГЕРБ, а след нея се подреждат екологът Йордан Досев, общинският ръководител в Летница Андрей Моврадинов, най-младият член на отбора Антон Долапчиев, също икономист, и педагогът Росица Маринова.

gerblista309142„Винаги сме правили позитивна и ограничена откъм финансов ресурс кампания и тази ще е такава. Ще бъдем близо до хората, осъзнавайки, че за да получим гласа им на 5 октомври, на първо място трябва да чуем техния глас – да чуем техните проблеми – не че не ги познаваме, някой от тях сме се опитвали да разрешим, някъде сме успели, другаде не, да чуем техните очаквания, да им обясним, че не съществува друга алтернатива за една стабилна България освен партия ГЕРБ“, подчерта Нанков като акцентира, че „много се спекулира, но ПП ГЕРБ никога не е била в коалиция с когото и да било и няма да бъде – ГЕРБ е доказала, че влиза в коалиция само с хората, защитавайки техните интереси. „Стабилна България може да имаме само с ГЕРБ – доказали сме го. Време е!“, каза в заключение Нанков.

„Тук е отборът на ГЕРБ. Макар да съм водач, приемам това като огромна отговорност на отборната игра. ГЕРБ е силен, когато е единен и когато всеки тежи на мястото си. Мисля, че експертизата на нашата листа е достатъчно стойностна и прави всеки един от нас достатъчно можещ в собствената му област. Няма да влизаме в грозни политически и словесни битки, защото считаме, че обществото има нужда от спокойствие, което искаме да гарантираме с нашите дела, с нашите проекти, идеи и решения, които предлагаме на тежките проблеми в момента в страната. Защото година и две месеца безпътица ни доведоха до днешните избори. Ще търсим одобрението на хората именно за идеи и ефективни решения, които ще представим“, подчерта и водачът на листата Корнелия Маринова.

 

50 коментара

  1. Еваала бе Миме/или Галабинка/,както и да е.Те това е истинското “символ верую”,ама не на Ботев,защото той е работил на “ползу роду”,а на тези ,които драпат за властта,и са горди,че ги снимат.

  2. Тези жени да ги научат първо как една дама трябва седи на стол, че хич не изглеждат добре в кълчиците и коленцата.

  3. Уважаеми анонимен (galabinka),
    Коментарът е изтрит, тъй като такава декларация, каквато споделяте, не съществува и не е получавана при мен.
    Целта на злоупотребата с използването на името на кандидат за народен представител по такъв начин, независимо от коя партия или коалиция е, е недопустима в “Ловеч днес”.

    Внушенията които правите са ваш начин на мислене и не е коректно да бъдат слагани като думи, казани от някой, който никога не ги е казвал.
    Разбирам намеренията на троловете от различните политически сили да манипулират, лъжат, внушават, но моля, намерете друг начин да заработите парите си. С лъжи и манипулации е неуместно.

    Павлин Иванов
    “Ловеч днес”

    1. И още три пъти да го повториш последната думичка все ще е с грешка.Пише се МОШЕНИЦИ – с О,а не с У.Като изключим граматиката,инак сте права.
      А може би сте искала да кажете МУШМОРОЦИ.Което е граматически правилно и вярно.

    1. Напред,напред и нагоре-е-е,след Испания… ,вече сте чели за къде.

  4. Какво ли не прави човек, за да отклони вниманието на хората от съществения проблем. Определено има хора, които не им мига окото и те лъжат и мамят без проблем, но има и доста хора, при които опита за съчетаване на противоречиви тези води до психическо напрежение – това са комунистите. Комунета са полудели – осъзнали , че на тези избори няма да имат дори един мандат и горните коментари са доказателството.

    1. “Пилците се броят наесен”,а сега все още е началото на септември.

  5. Като изключим някой хора има и доста симпатяги в листата.

  6. Отвратително! 8 кебапчета, изложени за продажба. С мазни физиономии, подканящи: “Гласувайте за мен, понеже от мен нищо друго не става освен депутат”.

  7. Отвратително! 8 кебапчета, изложени за продажба. С мазни физиономии, подканящи: “Гласувайте за мен, понеже от мен нищо друго не става освен депутат”.

  8. “…когато всеки тежи на мястото си…”Е ,тежестта вече е признак за политическа далновидност… от днес.

  9. “… листата включва широк набор от експертиза…”Не разбрах точно…част от снимката е за експертиза,така ли?

  10. Да идва най – после Корнелия на власт,че да спрат тези порои,да се стабилизира климата,да спре разрушаването на озоновия слой,да изчезне парниковия ефект,да спрат земетресенията, цунамитата и войните в Сирия и Украйна

  11. Аз нито един мъж не виждам, ама хайде – да я запушим.

  12. “Ще подчертая, че имаме пълен паритет на мъже и жени – 5 на 5….”
    Май жените са повече…

    1. Искаш да кажеш повече на килограми или намекваш за друго?!

  13. Корнелка нарочно застава до Росичка. Да изглежда по-слабичка.

    1. Ех,женска завист.Искате да кажете Росичка да изглежда по-слабичка,нали?

  14. Ей, па сте ми убави! Халал да сте ни бе, убосници!

Comments are closed.