Благодарение на цялото училище, по инициатива на ученическия съвет, учениците от ПЕГ “Екзарх Йосиф I” в навечерието на най-светлите празнични дни успяха да зарадват общо 65 деца от Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Ловеч!

Децата от ЦНСТ “Здраве”, ЦНСТ “Лале”, ЦНСТ “Надежда и любов”, ЦНСТ ” Вяра” и Преходно жилище получиха чаши с лакомства, козметика, бельо, шапки, ръкавици, одеала, възглавници и интерактивни игри и върнаха обратно усмивки и искрена обич и благодарност!

Коледният концерт, организиран от учениците, който се проведе на 21.12.2021 г.  в ПЕГ “Екзарх Йосиф I”  в подкрепа на две каузи събра общо сумата от 3 400.00 лв, която се разпредели и дари по 1 700.00 лв за всяка кауза – подкрепа на дете с детска церебрална парализа и подкрепа за родител с тежко онкологично заболяване. В навечерието на Рождество Христово учениците, с безрезервната подкрепа на ръководството, в продължение на три часа се изявяваха на сцената на открито, сгрявани от желанието да покажат умения, да окажат подкрепа и за пореден път да докажат, че езиковата е семейство!

Доброто съществува не само на Коледа! То е в нас във всеки един ден!

Децата повярваха, нека повярваме и ние!

Светли празнични дни от екипа на ПЕГ “Екзарх Йосиф I”.