lovechobshtina103121Един от най-важните документи, който ще разглеждат на заседанията си всички постоянни комисии към Общински съвет Ловеч, е меморандумът за сътрудничество между Община Ловеч и „Национална компания индустриални зони” ЕАД. Комисиите трябва да дадат съгласие и да възложат на кмета на Община Ловеч да подпише документа.

В дейността на „Национална компания индустриални зони” ЕАД се включват дейности, насочени към изграждане на модерни индустриални паркове и привличане на чуждестранни инвеститори, сътрудничество с държавните институции, НПО и бизнес сдружения. Меморандумът има за цел създаване на условия за интензивен обмен на информация между страните за разработване на съвместни инициативи и презентиране на Община Ловеч като добро място за инвестиции.

Предложението се внася от Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч.

Общинските съветници бяха запознати с това намерение още на проведеното на 31. 03. 2016 г. заседание и го подкрепиха с изказванията си. Постоянните комисии към Общински съвет –Ловеч ще заседават във вторник и сряда, 19 и 20 март 2016 г.

1 коментар

  1. ВСИЧКО Е МНОГО ДОБРЕ НО ДАНО НАМЕРЯТ ВРЕМЕ ДА ОБСЪДЯТ И ПРОБЛЕМА С ПЪТИЩАТА ИЗ ГРАДА И НАИ ВЕЧЕ КРАИНИТЕ КВАРТАЛИ, ТИЯ МАШИНИ С ЧЕТКИТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО ДА СЕ ЗАВЪРТЯТ И В Ж, К ЗДРАВЕЦ, ТУК НЕ Е ЧИСТЕНО КАКТО ТРЯБВА ОТ ВРЕМЕТО НА Б К П

Comments are closed.