obshtinamenu1607131Павлин Иванов

Ако днес сте посетили сградата на Община Ловеч, в която са отседнали кмета, Общински съвет, дирекции и изобщо цветът на нашият град, може би не сте обърнали внимание на посрещането. А трябва!

Веднага след като влезете в самият административен център на общината, в сърцето на градската власт, ще се сблъскате с един приятно написан текст, върху рекламно пано на обичаната от мнозина бира „Загорка“.

Празничният и игрив текст, посрещаш граждани и гости в градската администрация, топло приветства всички с … цената на бирата и празничното меню днес, а именно:

  1. Картофени кюфтенца с кашкавал – ммм, вкусно звучи, мака и малко постно за вкуса ми!
  2. Боб яхния – тук ме обземат едни съмнения! Градската администрация ще работи или ще пръцка? Защото ако пръцка и работи, ще стане неудобно и проектите и назначенията има вероятност да замиришат.
  3. Пиле със зеле – одобрявам!
  4. Тиквики с ориз – лятото явно си казва думата и месоядните са дискриминирани!
  5. Крем карамел – браво! Ако преди сте мушнали една боб яхния, ще ви дойде добре и ще съжалявате, че в Ловеч протестите са рехави и никой не хвърля тоалетна хартия по Общината.
  6. И последното в менюто е сладолед – традиционно, но добро попадение.

Та, добре дошли в Община Ловеч и наздраве!

2 коментара

  1. Ядат, ама не си признават.
    Затова и в общината да маскират гозбите с нещо по-така: боб яхния да стане нещо или манастирско, или родопско, пилето да бъде не със зеле, а в гарнитура-гнездо.

  2. Е къв е проблема, гражданите и гостите да общината да не би да не ядат боб яхния и пиле със зеле>????????

Comments are closed.