police2909141От ОДМВР Ловеч съобщиха, че на 23.11.2015г. в РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител след като на предна дясна седалка в лек автомобил «Мерцедес С 430», собственост на 21-годишен мъж от гр.Ловеч полицаи са открили лист сгънат в неправилна форма и с поставено в него бяло кристалообразно вещество наподобяващо метаамфетамин,

Свидели обаче разказват различна история за инцидента.

Катастрофиралият  “Мерцедес” S-класа се е ударил, явно заради високата скорост в “Рено Канго” паркирано на тротоара. Това е станало около кръстовището от гарата към ул. “3-ти март”.

Според очевидец, по-странното е, че шофьора е имал друг инцидент в началото на годината, за който е останал ненаказан, макар да е замесен в трагичен инцидент.

На мястото на катастрофата е имало две патрулки, а инцидента е станал между 21:30-22:00 ч.

13 коментара

  1. Тази Весела Николаева е направо за психото!

  2. А колкото до предната седалка да ви изясня че там е имало човек на който са били ,и понеже сте много умни и дори не четете явно както трябва ,да ви изясня че в гр Ловеч 90 процента от децата са такива а може би и вашите деца !!!!!Няма как синът ми да преджобва всеки който се качва в колата му ,но простотията и злобата не ходи по животните ходи по хората !От мен толкова пък си драскайте каквото пожелаете !Лек ден !

  3. Да ви изясня на всички зле настроени в този разговор синът ми работи кара колата си и нито е наркоман нито идиот ,на всеки може да се случи да катастрофира ,всеки ден стават безброй катастрофи ,а колко и кой кво му дава и какво му е купил и как живее на никой не му влиза в работата да гледа в чуждата паничка !И докато гледате чуждите панички много ще стоите да разтягате локуми във фейсбук пространството !Има си дело за катастрофата му в което има експертизи и превишена скорост има и от момчето което не е спряло на стопа ,ударът на младежа е бил в стълба не от колата на синът ми .ГОРДЕЯ СЕ СЪС СИНЪТ СИ И ЗА МЕН ТОЙ Е НАЙ ДОБРОТО ДЕТЕ В ТОЗИ ТЪП ГРАД !Нито е крадец нито е гамен и когато не сте запознати с нищо по добре не се изказвайте неподготвени !НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ КАТАСТРОФИ ДА НЕ И НА ВАС УТРЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ !

  4. Много внимание ти обърнах и паднах под селското ти ниво ,от мен толкова пък ти си драскай на воля докъто те намери закона можеш да драскаш романи с лъжи !

  5. крайно време е полицията и прокуратурата да заработят и всеки му заслуженото. че дори и данъчното колко мерцедеса съсипа твоя син от къде толкова пари изкара, ако са на баща му от хляба ок дано си е платил данъци ако е от това което са намереле в мерцедеса S калса да върви в мазата

  6. Човека е на Чапай сина! През лятото уби човек в катастрофа до лукойл ловеч, преди две седмици направи катастрофа , отиде майка му Веселка и го прикри заявяваике , че тя е карала, после го хванаха с наркотици не знам кой го прикри и последно известно снощи пак е направил катастрофа и в портфейла му е открит пакет с наркотици. Всеки компромис води до много тежки последствия. Тая полиция е толкова умряла колкото и съда и прокуратурата в ловеч.

  7. Като ви чета намеците в коментарите се сетих за един виц:

    Ceдял cи Πeтĸa нa фoтьoйлa и cи пyшeл пypaтa. Πo няĸoe вpeмe Чaпaй нaxлyл c тpяcъĸ и изĸpeщял:
    – Дa бягaмe, Πeтĸa! Гepмaнцитe идaт!
    Πeтĸa пpoдължил cпoĸoйнo дa cи ceди нa фoтьoйлa и дa cи пyши пypaтa, лeĸo зaмиcлeн. Cлeд мaлĸo oщe пo-cпoĸoeн peĸъл:
    – Дa мy миcли Щиpлиц. Hиe cмe oт дpyг виц.

    http://lovechtoday.eu/%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B4%D0%BE-%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BB-%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B0/

  8. А за вчерашната гонка в района на гарата никой нищо не съобщава.

  9. Сефте. Хубавеца е ясен само не знам колко още народ трябва да избие по улиците на града, че да се стреснем малко и да потърсим сметка

  10. Като не искат да кажат кой е, защо изобщо го съобщават??Големи чадъри в МВР Ловеч, нали уж се смени властта.

Comments are closed.