В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 22-годишен жител на Ловеч, след като на 30 септември около 16.45ч. при извършена му полицейска проверка е установено, че в джоб на панталоните си държи найлоново пликче, сгънато по специфичен начин и съдържащо зелена тревиста маса. По случая е образувано досъдебно производство.

44-годишен мъж от Тетевен е задържан за срок от 24 часа в местното полицейско управление след като на 29 септември около 23.00ч. е установен да управлява мотоциклет «Ямаха» в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,38 промила. По случая е образувано досъдебно производство

Полицията в Тетевен е задържала 47-годишен мъж от с. Лесидрен, който на 28 септември около 19.30ч.  се е качил в неадекватно състояние в лек автомобил на ул. “Иван Туйков”  в Тетевен и минути по-късно е спрян от полицаите. Пробата за алкохол с техническо средство дрегер е отчела 4,01 промила в издишания въздух.  Мъжът е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

55-годишен мъж от гр.София е задържан за срок от 24 часа в РУ Тетевен след като на 29 септември около 04.15ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,50 промила. По случая е образувано бързо производство.

44-годишен мъж от с.Смочан е задържан в РУ Ловеч след като на 29 септември е установен да управлява лек автомобил без регистрационен номер по ул. «Хан Кубрат» в Ловеч  и без да притежава свидетелство за правоспособност. По случая е образувано бързо производство.