LOGO_GERB_blue-300x209Уважаеми жители на община Ловеч, членове на ПП ГЕРБ, симпатизанти, граждани,

От името на Общинското ръководство на ГЕРБ – Ловеч съм длъжна да заявя нашата категорична позиция на разграничаване от действията на абсолютно всички съветници в Общински съвет Ловеч, които на заседанието, проведено на 26 февруари 2015 г., са дали своя глас в подкрепа на три безпринципни решения.

С решение на Общински съвет-Ловеч, за член на съвета на директорите на „Общински пазари“-Ловеч е избран човек без нито едно качество, съответстващо на отговорността за тази позиция. Двама съветници от нашата група в Общински съвет- Ловеч са подкрепили това предложение.

С две други решения, подкрепени и от наши съветници, е дадено съгласие Община Ловеч да получи дългосрочен заем от фонд „ФЛАГ“ в общ размер на 1 042 723 лева.

Трите решения, които и наши съветници са подкрепили, не изразяват споделяните от ПП ГЕРБ ценности – законност, принципност и морал.

Много трудно е да направим подобно признание, защото знаем, че то ще бъде използвано срещу нас. Но как може да се изправим очи в очи с нашите членове, симпатизанти и гражданите на община Ловеч, ако не признаваме и коригираме постъпките си, ако не бъдем честни, ако потулваме станалото и съзнателно затваряме очи за грешките, които са допуснати.

Не молим за прошка, защото никой не греши три пъти несъзнателно!

От името на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч Ви поднасяме извиненията си за действията на част от нашите съветници и Ви уверяваме, че ще намерим подходящия и законов начин да възстановим щетите от допуснатите грешки.

Ние от ГЕРБ Ловеч смятаме, че жителите на община Ловеч заслужават представителите им в местното самоуправление да бъдат хора честни, притежаващи високи морални качества и ценностна система, личности със знания и експертност.

Наличието на всички тези качества се доказва единствено чрез работа, чрез дела в интерес на всеки един жител на община Ловеч.

Доверие не се дава! Доверие се печели!

Точно затова сме до болка честни, защото виждаме вината в себе си!

От името на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч още веднъж поднасяме нашите извинения за постъпките на част от общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ! Уверяваме Ви, че ще предприемем всички необходими мерки за ангажиране отговорността на всеки, който нарушава основни ценности на ПП ГЕРБ като законност, принципност, морал и работи против интересите на жителите на община Ловеч.

Наблюдавайте ни, критикувайте ни, показвайте ни грешките! Бъдете нашия коректив в усилията ни за подобряване на нашия град. Нека заедно, с общи действия да постигнем радикална положителна промяна на нашия Ловеч!

5 коментара

  1. “Aко си насран, не чуруликай!” – Тони Филипов, д-р; “Дневниците на един луд” 😀

  2. Мдаааа… Никога не съм очаквал чудеса от общинските съветници на ГЕРБ, с едно-две изключения интелектуалното ниво е под точката на зъмръзване.

  3. Напълно съм съгласен с позицията на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч! Подкрепям го и му пожелавам твърда ръка и по-голяма увереност в решенията и делата!Успех!

  4. Където 16млрд, там и 1млн. Много взеха да се бъркат политическите партийни членове напоследък….

Comments are closed.