От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 01 ноември около 12.00ч. в РУ Тетевен е получен сигнал, че 54-годишен мъж при управление на лек автомобил в с. Рибарица, задминавайки движещите се вдясно по пътното платно пешеходци е блъснал  с дясното странично огледало 50-годишна жена. Пострадалата е откарана за преглед във ФСМП-Тетевен, където е прегледана и освободена. Пробата за алкохол на водача с техническо устройство е отчела 2.27 промила алкохол в издишания въздух.  По случая е образувано бързо производство.

На 31 октомври около 04.50 ч. в гр. Луковит, 26-годишен мъж от с. Рупци при управление на лек автомобил е загубил контрол върху превозното средство и е напуснал пътното платно. В резултат на инцидента леко пострадали са трима пътници в автомобила, съответно на 16, 30 и 32-години, които са прегледани в болнично заведение и са освободени за домашно лечение. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

На 31октомври около 20.17 часа на общински път lov 40012 посока с. Галата, 45-годишен при управление на товарен автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и е самокатастрофирал, като се е преобърнал. Водачът е откаран в болнично заведение, с фрактура на крайник. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.