Новият български филм „На прага” ще има премиера в Ловеч. След първата премиера в София втората е в Ловеч на 13 ноември в кино Космос от 18 часа. Прожекцията ще бъде само една.

Режисьор на филма е роденият в Ловеч Лъчезар Петров, който и автор на оригиналния сценарий. Напрегнатият психотрилър е със специалното участие на Ники Сотиров.

В „На прага” участват: Борис Кашев, Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Калоян Лулчев и актрисата от ловешкия тетър Марина Георгиева.

„На прага” е поредният пълнометражен проект на режисьора Лъчезар Петров, който работи изцяло в сферата на независимото кино и сам продуцира филмите си.

Само за 15 снимачни дни, през 2019 г. се ражда екранната история “На прага”, със специалното участие на Ники Сотиров. Филмът ни отвежда ни в невидимите стаи, в които се крием, със страховете, грешките, рисковете. Героите ще попаднат в капан, в който спомените са изтрити и не знаят дори имената си.

Филмът “На прага” залага много посоки, от които зрителят може сам да избира. И както казва ключовият герой – истината е връх, до който сам трябва да стигнеш.