За по-голям комфорт на зрителите, които ще посетят довечера новогодишния концерт в Ловеч на площад „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“, общината е осигурила приятна изненада. Две отоплителни пирамиди на газ с височина 2,2 м ще внасят топлина и настроение сред публиката, като сгряват най-зиморничавите.  Според синоптиците температурите в новогодишната нощ ще са между 0 и минус 6 градуса, валежи не се очакват.

Както е известно, програмата на откритата сцена започва от 22,40 часа. С голям интерес се очакват  младата Михаела Филева. Тя се прочу след телевизионното музикално реалити X factor. Сред известните й песни са „Опасно близки“ и  „A дано, ама надали“.

В програмата участват още фолклорните изпълнители Латинка Петрова и Младен Митков, както  и оркестър „Мелодика“. За всички присъстващи домакините и „Винал“ АД осигуряват чаша вино. Точно преди полунощ гражданите ще чуят и приветствие на кмета Корнелия Маринова. Ще се извие и традиционното хора, на което ще се хванат млади и стари.

Община Ловеч  кани всички желаещи да се присъединят и заедно да посрещнем Новата 2017 година с настроение и музика.

 

1 коментар

  1. Големи шегаджии. Значи за да плтят на някого нещо даже и пирамиди ще докарат. Е да ама в наше село Къркачево пардон Кърпачево пак си имаше голям огън. Не стига, че е по-яко ами колко пари струва? Ама то за да си на власт в османския съюз на евроПейските комуНистически републики такива малки достадни подробности не трябва да са от значение.

Comments are closed.