Когато играете 40 Super Hot, ще се сблъскате с разнообразни символи. Намирането на малък списък със символи, които да запомните, ще зарадва много казино играчи. Някои игри отиват далеч отвъд необходимото, за да създадат гъвкавост.

Плодовете служат като основни символи. Ако получите три до пет череши, лимони или портокали, може да получите до x100. Сливите и дините ще ви дадат до x200. Наградата за получаване на 5 гроздови зърна е X400. Има много златни звезди. Ако успеете да уловите пет от тях на екрана, ще получите огромен множител х20 000 върху залога си на линия!

Щастливата седморка е последният значим знак. В слот машината 40 Super Hot тя служи като Wild. Умножителят х1000 е ваш, ако имате пет уайлд карти. Както знаете, освен скатерите, уайлд символите могат да се използват вместо всеки друг символ.

Въпреки че множителите са много големи, печелившите комбинации ще бъдат много по-редки, отколкото в някои други игри с по-малки множители. Въпреки че 40 Super Hot слот играта има коефициент на възвръщаемост над 95%, няма да забележите разликата в стила на игра, докато не уцелите голяма печеливша комбинация.

Бонус игри

За съжаление, в 40 Super Hot няма бонус кръгове. Има обаче етап, в който трябва да изберете от няколко карти с лицето надолу. Ще получите съответния джакпот, ако изберете три карти от една и съща боя. Тази фаза започва на случаен принцип. Вероятността да спечелите джакпот също е доста малка, но все пак е възможна.

Всеки път, когато спечелите сума, която е по-малка от 7000 кредита, ще се активира режимът на хазарт. В този случай ще имате възможност да избирате между червено и черно. Наградата ви ще се удвои, ако предположението ви е точно. Ако обаче познаете неправилно, губите наградата. Това е често срещан режим на игра, който съществува от много дълго време. Нищо особено завладяващо не може да се види.

Не са много класическите слот игри с допълнителни режими на игра, като 40 Super Hot. Процесът на залагане е значително опростен, което е изгодно по редица причини. За да играете на страничен режим, няма да ви се налага да забавяте темпото или да запомняте сложни правила за специализираните режими на игра.

Най-добрата стратегия на 40 Super Hot Slot

Няма специфични стратегии за подобряване на шансовете Ви за печалба в тази игра. Въпреки много ниската вариативност, играта все още зависи изцяло от късмета. Тази видеоигра е най-добрата от наличните, ако се развихряте в областта на шанса и адреналина. Хазартните ви сесии ще бъдат още по-приятни благодарение на четирите различни вида джакпот в играта, високите множители, многобройните уайлд и скатери, които често се появяват на екрана, и редките, но значителни печалби.

Играйте за истински пари и демонстрация

Преди да започнете да играете истинската игра, Ви съветваме да изпробвате демо режима, който е абсолютно безплатен. Играйте 40 Super Hot в демо режима, така можете да научите основите на геймплея. Въпреки че има ясни правила и управляемо разнообразие от символи, 40 Super Hot е игра, която изисква да знаете как да управлявате банковата си сметка. Контролирането на банката може да е трудно, ако на екрана ви не се появяват постоянно печеливши серии. Някои казина с удоволствие ще ви дадат възможност да играете тази игра в демо режим.