NataliaСлед успешно проведени съвместни оперативно издирвателни действия от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОД МВР Ловеч и ОД МВР-Видин, 13-годишната Наталия Вълчева е открита здрава и невредима в гр.Видин. Предстои момичето да бъде предадено по съответния ред на своите роднини и с нея да разговарят инспектори от Детска педагогическа стая.

12 коментара

  1. Права си Натали. Те хората когато не знаят говорят според това което те биха направили. Та смятай тези които коментират какви са!
    Край няма тая простотия ейййй…

  2. Евала ви, бе!
    “Българин” – Винаги има какво да каже!
    Ако беше лоша развръзката, щяхме да плюем по управници и държава, щеше да има други виновни, че е стигнала до Видин! Няма жертви и смъртни случай и веднага се почна, каква е, какъв и е цвета на кожата, за какво са я продали,какви са и дрехите и дали е по любов! WTF!?!?Хахах , че вие да се видите във вашите тинейджърски години, дали на хора сте блъскали, спрямо днешната младеж! Та, тя е още дете! Вместо да помогнете някак, най-лесно е да стоим зад смартфоните и да даваме критики! А, дали ще ви се промени мнението, ако е била отвлечена? Няма значение, дали е българка, ромка или емигрантка, важното е, че един човек не може да изчезва за 4 дни и всичко да остава зад кулисите! Живеем в абсурдна държава и вашето безразличие е двигателя към всичко случващо се! Ние сме виновни, че децата се продават! Ние сме виновни, че нашите баби и дядовци умират от глад! Ние сме виновни, че трябва да събираме милостиня да спасим живота на някой сънародник умиращ от болест, ЗА ВСИЧКО НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!!!

  3. Като гледам как изглежда едно 13 годишно дете,може и за кафенце да е скокнало…..добре,че е живо и здраво!

Comments are closed.