inkaso1811142На електронен адрес lovech@mvr.bg може да се подават сигнали за  допуснати нарушения на Закона за движение по пътищата

По повод големия обществен отзвук, зачестилите в страната тежки пътни инциденти, нетърпимостта към нарушителите на Закона за движение по пътищата и желанието на гражданите да съдействат на полицията за ограничаване на пътния травматизъм, в МВР е създадена организация за приемане на сигнали и своевременното им отработване.
В ОДМВР Ловеч гражданите могат да подават сигнали, да изпращат снимков или видео материал за нарушения на Закона за движение по пътищата и да дават предложения на електронния адрес на областната дирекция – lovech@mvr.bg.
При получаване или приемане на снимков или видео материал, касаещ нарушение на Закона за движение по пътищата, подателят задължително ще се призовава, като свидетел в образуваното административно-наказателно производство. Полезна информация за органите на реда е и конкретизирането на датата, часа и мястото на установеното нарушение, регистрационния номер на автомобила, а също и  телефонен номер за обратна връзка с подателя на сигнала.
Сигнали за нарушения на Закона за движение по пътищата може да се подават и на тел.112

3 коментара

  1. Е, я звънех на тилифонете, и на крака им одих на джандарете га дедо ви почетен поп фъркаше с джипо по забраненото на Стратеш и плашеше бабите с дЕцата, па никой не доде.
    Ама трябваше тогава да му хвърля един здрав бой, да знае, че и за него се отнасят законите на Република България, а децата са много по-важни от един курвар с брада.

  2. Така написано, държавата чрез МВР отново само отчита някаква дейност по въпроса, но не решава проблема. Едва ли не този, който подава сигнали трябва да кисне по цял ден в полицията!
    Поредната малоумна идея..

  3. При подаване на сигнал за нарушенията на правилата на служители на полицията или техните патрулки, дали ще има последствия…?

Comments are closed.