Община Ловеч обявява на своя сайт вакантна длъжност Младши експерт „Международни, културни и икономически отношения“ в отдел „Връзки с обществеността, международно сътрудничество и протокол“. Търси се и счетоводител на 4 часа за Художествената галерия за 530 лв. основно възнаграждение.

Кандидатите за работата трябва да отговарят на следните условия:

І. Изисквания за длъжността Младши експерт „Международни, културни и икономически отношения“:

1. Образование

– Минимална образователна степен: висше професионален бакалавър

2. Професионално направление

– Икономика, Международни икономически отношения, Администрация и управление, Науки за културата, Филологии, Обществени комуникации и други Хуманитарни и Стопански науки.

3. Професионален опит

– Не се изисква.

4. Допълнителни изисквания:

Свободно владеене на два чужди езика, работа в мрежова среда под MS Windows, архивиращи програми, добро владеене на продуктите от пакета MS Office (Excel, Word, Power Point), свободно ползване на интернет.

II. Цел на длъжността:

Подпомага дейността на администрацията по осъществяване на международните културни и икономически отношения, извършва протоколна и преводаческа дейност при поддържане на контактите на ръководството с държавни органи и институции, органи на местното самоуправление, политически и обществени организации, граждани и представители на бизнеса от страната и чужбина. Изпълнява дейности за постигане на публичност и откритост на дейността на общинската администрация. Участва в организацията на брифинги, пресконференции и други медийни изяви на кмета на общината или на други представители на общинската администрация по значими за общината теми, съдейства при провеждането на заседания, срещи, разговори интервюта и други. Организира протоколната дейност, свързана с провеждането на официални мероприятия, на които общината е организатор, домакин или участник. Събира, обработва, анализира и изготвя документи, и изпълнява и други задачи възложени от кмета на общината.

III. Необходими документи:

1. Заявление до Кмета на Община Ловеч (свободен текст).

2. Автобиография – CV.

3. Копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация  и правоспособност, които се изискват за длъжността.

4. Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит – трудова книжка, осигурителна книжка, служебна книжка, УП3 или други документи.

5. Документ (диплома) за ниво на владеене на чужд език.

IV. Основно месечно възнаграждение – 840 лв.

V. Срок на договора

– 1 година с шест месеца срок на изпитване, с възможност за преназначаване на постоянен трудов договор след изтичане на срока.

VI. Подборът ще се извърши по документи и събеседване с кандидатите за длъжността.

VІI. Документите се подават в стаи 211 и 212 на Общинска администрация – гр. Ловеч, ул. „Търговска” 22  в срок до 16.30 часа на 20.08.2021 г. включително.

 

За длъжността счетоводител:

І. Изисквания за длъжността:

1. Образование

– Минимална образователна степен: висше бакалавър

2. Област на висше образование

– Стопански науки

3. Професионално направление

– Икономика

4. Специалност: Счетоводно-икономическо образование или друго висше икономическо образование

5. Професионален опит

5.1 При висше счетоводно-икономическо образование:

– 3 години трудов стаж в областта на счетоводството (при бакалавърска степен) или 2 години (при магистърска степен)

5.2 При друго висше икономическо образование

–  5 години трудов стаж в областта на счетоводството

6. Допълнителни изисквания:

Свободно ползване и работа със счетоводни програми, познаване на нормативната база в областта на финансовите дейности, счетоводната отчетност, вътрешния финансов контрол, данъчното и осигурителното законодателство, трудовото и гражданското законодателство. Познаване на на реда и условията за финансиране и кредитиране на стопанска дейност. Предимство при трудов стаж и работа в областта на счетоводстводната отчетност в бюджетни предприятия. Добро владеене на продуктите от пакета MS Office (Excel, Word, Power Point), свободно ползване на интернет

II. Цел на длъжността:

Организация, координация, контрол и изпълнение на финансово-счетоводната дейност, съобразно нормативните изисквания, труд и работна заплата (ТРЗ). Подписва заедно с ръководителя всички документи от финансово имуществен характер, от които произтичат права и задължения за предприятието. Изготвя счетоводни и касови отчети за изпълнение на бюджета и осъществява контрол за правилното разходване на средствата съгласно утвърдения бюджет. Изготвя годишен финансово-счетоводен отчет и приложенията към него, съгласно  Закона за счетоводството и Националните счетоводни стандарти. Отговаря за достоверността на изготвените финансови документи. Своевременно отразява извършените счетоводни операции в счетоводните регистри, посредством първичните счетоводни документи. Организира и осъществява своевременното уреждане на сметните взаимоотношения с дебитори и кредитори  за уреждане на взаимоотношенията с бюджета и банките. Изготвя трудови договори, допълнителни споразумения и заповеди за прекратяване при промяна в трудовото правоотношение на лица от персонала. Изготвя заповеди за отпуск, обработва и подава болнични листи и други справки, и текущи документи на персонала свързани с начислението на работните заплати по месеци. Изпълнява и други задължения свързани с финансово-счетоводната дейност, труд и работна заплата в ХГ „Проф. Т. Сокеров“ град Ловеч.

III. Работно време:

  • Непълно в размер на 4 часа.

IV. Необходими документи:

1. Заявление до Кмета на Община Ловеч (свободен текст).

2. Автобиография – CV.

3. Копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация  и правоспособност, които се изискват за длъжността.

4. Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит – трудова книжка, осигурителна книжка, служебна книжка, УП3 или други документи.

V. Основно месечно възнаграждение – 530 лв.

VI. Срок на договора

– 1 година с шест месеца срок на изпитване, с възможност за преназначаване на постоянен трудов договор след изтичане на срока.

VII. Подборът ще се извърши по документи и събеседване с кандидатите за длъжността.

II. Документите се подават в стаи 211 и 212 на Общинска администрация – гр. Ловеч, ул. „Търговска” 22  в срок до 16.30 часа на 31.08.2021 г. включително.