skala2803161Община Ловеч взе спешни мерки за обезопасяване на улица „Хан Кубрат”, поради  струтила се скала върху пътното платно, в близост до Железния мост. Инцидентът е без жертви и материални щети, наблизо няма жилищни сгради.

Сигналът е подаден около 11.00 часа от граждани. На място веднага пристигна заместник-кметът на Община Ловеч инж. Ивелина Радевска.

Движението по опасната улица е затворено, поставяни са пътни знаци за обиколни маршрути.  Оглед се прави от пристигнали служители на общинското звено „Контрол и сигурност”, от общинската фирма „Еко” ЕАД  – Ловеч, от полицията и противопожарната охрана.

Затварянето на крайречната улица ще затрудни временно подхода към Индустриалния квартал и стадиона. Премахването на скалата ще отнеме няколко дни, тъй като ще се разбива ръчно с къртачи и други ударни машини, съобщиха специалисти.

1 коментар

  1. “На място веднага пристигна заместник-кметът на Община Ловеч инж. Ивелина Радевска.”

    Е, и? Премести скалата с една ръка? Да беше си отваряла очите преди да стане белята, да я похвалим. Като се е обърнала каруцата защо я споменавате изобщо тази пеперуда?

Comments are closed.