snegovalej301151Павлин Иванов

Три машини опесъчават улиците в Ловеч в момента, съобщи зам. кмета инж. Радевска. Сменя се оборудването и на други с цел максимално бързо да се опесъчат заледените участъци в града.

Поради ниските температури и скорошният валеж на пресен сняг, улиците и пътищата се заледени. За това спомага и валящата на някои места поледица.

От Община Ловеч призовават водачите да бъдат изключително внимателни по улиците и пътищата в региона, особено на места, до които техниката все още не е достигнала и опесъчила.

14 коментара

  1. Алооооо критикарите!Сутринта видяхте ли ледясалите си коли? А случайно, да видяхте, че по улиците няма и помен от лед? Дали пък цяла нощ, кмета и екипа й, не са били по улиците, за да се случи това? Защо не сте толкова активни да признаете хубавото, а сте първи пушки да плюете ?

  2. За много години! Бъдете живи и здрави, щастливи и усмихнати през новата 2016 година (пък и след нея)!
    Моят съвет е да не ходите боси, защото, първо, ще ви замръзнат краката, второ, ще настъпите в снега нещо остро и опасно и ще си контузите крайниците. Обувайте високи обувки с дебела подметка, с голям грайфер, а по възможност и чорапи. Обличайте се топло, слагайте шапки и шалове, ръкавици, желателно с пет пръста. Дишайте през носа, а ако трафикът на въздух в постъпателна посока през него е невъзможен, то задължително с шал на устата при вдишване.
    Ако си мислите, че аз съм малоумен след всичко прочетено, то не, не познахте, вие започнахте демонстрациите първи като си избрахте учителка за кметица. Сега търпете, вместо да управлява, ще ви наставлява като малки дечица.
    Още веднъж бъдете живи и здрави, пък другото все някак ще го преживеем.

    П.П.: Данчо, ЧНГ! Остават още тридесетина дни, нали помниш?

  3. А аз призовавам най-после да бъде почистен “железния” мост – по него се ходи да се работи, за да има парички от данъците за общинари и снегопочистване !

  4. Поледица??? Няма поледица! В 5 съм станала да си разходя кучето и да подгрея микробуса, поледица няма, няма и откъде да има, нощес само сняг прехвърча. НО! Има затрупан и зазидан под снега град-улици, тротоари! Пешеходците няма къде да ходят и се движат в платната на автомобилите, които и без това слаломират из тесните, непочистени платна на шосетата! Като падне една педя сняг и бедстваме! То затова природата ни се измени, от съжаление и ще ни остави на две годишни времена! Без сняг! Щото не се справяте, хич!

  5. Три машини? Браво!!! Я обяснете на лаиците, как се преобразуват другите машини и защо не са преобразувани досега? Или зимата ни изненада отново? С този трансформърс дето се вихри след всеки снеговалеж и след всяка промяна в командния блок май няма да излезем скоро от преспите. Ама то май това е целта. Добре, че все още има константни неща, като търпението на хората…

Comments are closed.