Конкурс „Есенна ловешка трапеза“ организира Община Ловеч. Кулинарното състезание е част от „Есенен панаир – Ловеч 2020“ и ще се проведе на 12 септември 2020 г. в двора на Бившата казарма.

Записването за конкурса е в срок до 4 септември 2020 г. Заявки за участие могат да се изтеглят от сайта на Общината и се подават на имейл адрес: i.nikolova@lovech.bg, в стая № 310, ет. 3  на Община Ловеч, или по пощата.

Участниците е необходимо да представят поне едно кулинарно произведение в една от изброените категории: най-вкусно или най-дълго ловешко кебапче, сладки баници, солени баници, сладкиши с есенни плодове и печива и напитки с мед, като няма ограничение за вида и броя на изделията, които един участник представя.

В конкурса могат да се включат както индивидуални участници, така и организирани групи от училища, читалища, пенсионерски клубове, самодейни състави и други, като един отбор може да включва максимум 5 участници. Кулинарните експонати трябва да бъдат придружени от табелка, на която да са изписани имената на участника и името на изделието.

Регламентът на конкурса и Заявката за участие са публикувани на сайта на Община Ловеч.

Конкурс „Есенна ловешка трапеза“ се организира от Община Ловеч с подкрепата на  “Д-р Йоткер България” ЕООД. Телефон за повече информация: 068688299.