Община Ловеч реагира незабавно на сигнал за неправомерно разположени стоки по тротоарите на ул. „Стара планина“  в кв. „Младост“. Вчера в периода от 14.00 до 18.00 часа служители на отдел „Контрол и сигурност“ връчиха четири протокола за предупреждение на четири от петте фирми, разположени на улицата. Даден е срок от 48 часа въпросните търговци да освободят уличното пространство, което са заели. Ако това не се осъществи в срок, ще последва административно-наказателна мярка – съставяне на акт.

Подобно предупреждение към тези фирми е отправяно и миналата година, но лошата практика се е възобновила.

Ръководството на Община Ловеч благодари на гражданите за своевременните сигнали, като и в бъдеще ще реагира веднага.

5 коментара

  1. То този тротоар е разбираш ли най-големият проблем в града ни… Болницата ще закриват, улиците ни с всичките разбити…. Но виждаш ли тоз’ тротоар не може да се преживее.

  2. Всичко друго ви е таман , че мрънкате … С извинение ама поне някои се опитва да работи , да заели са площа но както заведенията по центъра така и те би трябвало да могат да платят наем тротоарна площ. Въпросните фирми поне дават работа на хора които не ги мързи …. А в нашия град мързелите и мрънкачите са 50% ….

  3. Едно уточнение, господа, общински чиновници.Там проблемът не е само в заетите тротоари, а и в товаро-разтоварната дейност, която се извършва по улицата. Има достатъчно място за такава дейност от другата страна на фирмите – между тях и ж.п.коловозите. Надявам се, че ще се намесят и органите на МВР и по точно КАТ за да се възстанови нормалното движение по улицата.

  4. Там винаги е било така добре че някои се размрънка че да се обърне внимание от общината.Браво доста работа сте свършили вземете починете догодина пак.

Comments are closed.