lovechobshtina103121Павлин Иванов

По неофициални данни, резултатите в община Ловеч от вчерашният вот говорят за огромно предимство на ГЕРБ пред основният им опонент БСП.

ГЕРБ печели с 33.62%, резултат по-добър от националният за партията. БСП губят катастрофално, като за традиционно силните социалисти на територията на община Ловеч, са гласували едва около 20% от жителите на общината.

Трета политическа сила в общината е ДПС с близо 7.5%. Много близо до резултата на Местан са Реформаторите с 7%. Следват Националният фронт с 6.5%.

Три партии имат почти еднакъв процент, като разликите между тях са няколко десетки гласа. Бареков, АТАКА и АБВ имат по около 5.8-6%.

Очаквайте по-късно и резултатите за цялата област Ловеч.

10 коментара

  1. Какъв “ГЕРБ”, днес беше пълно с мангали на центъра…това говори за “ДПС” , от 10 години съм в този град,толкова черна паплач не съм виждала като днешната…ужас..е сега се започва раждането и размножаването …..

  2. уау и какво като едните крадци имат повече вот от другите? Тия слепи лели дето се радват за герб да вземат да се информират малко последният път, когато бяха на власт колко поразии направиха. Викате ми за правителство от даскали по физкултура и др. такива необразовани кадри. Скапан народ, вярва на същите стари партии, които години наред доказват, че използват тази власт, която вие им връчвате единствено и само за грабежи от вас същите и вие пак тъпанарски вярвате.

  3. от трън та на глог! но по добре по малкото зло 🙂 бсп и дпс съсипаха ловеч сега да видим в следващото десетилетие дали герб ще изгонят и последните живущи в ловеч!

  4. това е добре, обаче ще е доста трудно да изгоним мангалите , оказва се , че те са на всякъде. Не се раздвайте толкова, докато не стане ясно ГЕРБ дали са си надраснали егото и в името на това да спрат тази повсеместна циганизация да опитат да направят някакъв компромис за коалиране с останалите. не съм фенка и никога не съм била на БСП, но ако трянваше да избирам между тях и ДПС бих избрала по-малкото зло.

  5. Дано и на изборите за местна власт нещата са така!

Comments are closed.