babakuna1809152Областният управител д-р Мадлена Бояджиева изпрати поздравителен адрес до баба Куна Дочева от тетевенското село Рибарица по повод 100-годишния й юбилей. Той бе връчен на семейното тържество от кмета Пенка Ганева.

Неописуеми са емоциите, когато имам щастието да поздравя 100-годишен юбиляр. Като областен управител, като лекар, но преди всичко като човек съм щастлива, че в нашия край има не един и двама дълголетници. Явно красотата и въздухът на Балкана допринасят за това. Както се казва – Бог да даде подобно щастие на всеки, да доживее век и да се радва на деца, внуци и правнуци, се казва в поздравителния адрес.

 Областният управител пожела на баба Куна още много години живот! Нека всеки миг от тях да е изпълнен с обичта и топлината, дарявана от близките ти. Да се радваш на прекрасните си внуци и правнуци, да си здрава и все така всеотдайна в грижата си за всички любими хора около теб. Те го оценяват и са ти признателни за любовта, с която си ги дарила, пожела още д-р Бояджиева.