plan1002141Семинар на тема „Разработване на военновременен план (ВВП) беше проведен в Областна администрация – Ловеч, съобщават от пресцентъра на институцията. Семинарът беше председателстван от областния управител Милко Недялков, като сред присъстващите бяха Иван Карабашев – началник ОМП в Министерството на отбраната, както и всички ОМП експерти на Областна администрация и осемте общини.

Военновременният план за функциониране на Област Ловеч във военно време се съставя въз основа на плановете на общините. В Областна администрация и общините са назначени работни групи за разработването на ВВП за функционирането на областта във военно време и план-график по дейности.

plan1002142Иван Карабашев изрази положителното си мнение за добрата организация на администрацията и подчерта, че Област Ловеч е първата провела семинар по разработването на ВВП.

2 коментара

  1. Разработване на военновременен план?????Армия нямаме,план правим.Тия в областна нямат ли си смислена работа.Да направят нещо за хората примерно.Нема такава държава!!!!!!!!!
    Освен да палим колите и да бягаме в обратна посока друг план няма!!!Нещастници!!!Само пари харчите

Comments are closed.