ПОЗИЦИЯ НА ОБЛАСТНАТА И ОБЩИНСКА СТРУКТУРА ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ

Областната и общински структура на ПП ГЕРБ Ловеч се разграничават от общинския съветник Йовка Тодорова, която е задържана с обвинение за длъжностно престъпление. Тя е разследвана и по информация на Окръжна прокуратура Ловеч срещу нея има образувано досъдебно производство за длъжностно престъпление, от което според разследването са настъпили значителни вредни последици в размер на 117 300 лв. за Агенцията по заетостта.

От ПП ГЕРБ никога и по никакъв начин не сме разпъвали политически чадър над никого. Както неведнъж сме показвали, ние сме безкомпромисни към хора, които уронват името на партията с поведението и действията си.

Очакваме разследващите и правораздавателни органи да си свършат работата.

 

ПП ГЕРБ Ловеч

 

9 коментара

  1. Безсрамни наглеци! Кога се събрахте всички членове на двете структури, обсъдихте казуса и решихте да се разграничите от общински съветник, предложен лично от вас в партийната листа на Местните избори, за чиито действия вие персонално, а не колективно носите политическа отговорност?! Протоколирано ли е това решение? Подписано ли е от двамата председатели и секретари, или текстът му светкавично е скалъпен след телефонно обаждане от матушка Россия и с нервозното одобрение на министъра областен ръководител на ГЕРБ?! А изслушахте ли обвинената и опозорена Йовка? Не от някаква човещина, а задължително по Устав?? Мишоци недни! 🙁

  2. Ми тая да не е папкала сама, имало е и за тези по нагоре по веригата. МЪРШИ-И-И МРЪСНИ.

  3. Разграничават?… Е кой.. Нали герб са я издигнали за общински съветник… Цццц… Селяни

    1. Това НИКОГА не е било град …. НИКОГА !!! Няма и да бъде …. НИКОГА !!!

Comments are closed.