oic2012131На 27 януари 2015 г. Областен информационен център – Ловеч ще отпразнува третия си рожден ден. Тържеството ще започне в 14.00 ч. в офиса на Центъра и освен със сладка торта и кафе, екипът ще почерпи журналистите с информация за свършеното през трите години на своето съществуване и ще представи новите приоритети и планувани дейности и инициативи за 2015 година.

Екипът на ОИЦ – Ловеч ще представи пред журналистите своята дейност за периода 2012 – 2014 г. – проведени събития, изнесена информация в публичното пространство, информирани и посъветвани клиенти, осъществени множество срещи и инициативи, насочени към различни групи граждани и ще направи равносметка на постигнатото като цяло за трите години на своето функциониране.

Областният Център ще представи и новите приоритети и планувани инициативи в работата на мрежата от областни информационни центрове през 2015 г., както и индикативния годишен план на дейностите на Центъра за предстоящата година.

Служителите на Центъра ще запознаят представителите на медиите и с актуалните за 2015 година възможности за проектно финансиране по оперативните програми 2014-2020 г.