kletva711141БСП, ДПС и АТАКА изхвърлени от управлението на страната!

Павлин Иванов

Народното събрание избра за министър-председателя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и одобри структурата и състава на новото българско правителство!

Депутатите гласуваха за министър-председател на Република България и избраха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. “За” гласуваха 149, “Против” – 85, “Въздържали се” – 0.

Структурата на новото правителство беше одобрена с гласовете на 144 депутата гласували “За”, “Против” – 83 и “Въздържали се” – 1.

Състава на кабинета беше одобрен с гласовете на 136 гласували “За”, “Против” – 97 и

“Въздържали се” – 1.

Правителството на ГЕРБ и РБ, подкрепено от ПФ и АБВ положи клетва и от днес започва своята работа.

14 коментара

  1. И кое видя лошо от Орешарски ? Аман от повтаряне на клишета.А що се отнася до модела КОЙ,тепърва ни предстои да го видим в разцвета си. Снимката на финансовия Министър Влади Горанов и Пеевски тет а те е достатъчно красноречива.

  2. Да не забравяме близкото минало, само от преди няколко месеца – Кабинета Орешарски, сем. Станишеви, КОЙ и един златен пръст.
    Ловеч – Минчо Казанджиев-Ертан Хасан, Милко Недялков-Юнал Мъстънов (Алчо), ИАРА – Хари Велев, службите по земеделие, разплащателна агенция, хората на ДПС в общината, областта, институциите, горите.

  3. Бойко пудел си намери – кръсти го Валери.Кой кого и откъде е изхвърлен,не бързайте с комсомолската радост.Това кафе дето го пиха Боко и Местан,тепърва ще гори на всички

  4. Дошло е време за Доган
    да го вземе Торбалан!

  5. Тиква с лазещи ластари
    тъй високо се издигна,
    че овошки изпревари —
    до върха на бор достигна.
    Самохвалка и надменна,
    тя прегърна здраво клона
    и доволна, възхитена,
    дигна взор към небосклона.

    Почна да се смее бора,
    изруга я, вежди свъси,
    но възвишен, заговори
    с думи праведни и къси: —
    Твойта слава кратко трае!
    Щом завее зимен вятър,
    осланена, то се знае,
    ти ще рухнеш на земята.

  6. Стягайте се напролет да гласуваме преференциално.С камъни

  7. Ха сега стягайте се отново за яко надписване на електромерите. Ако някой мисли, че се заблуждавам да си спомни защо баат Бойко трябваше да подаде оставка. Все пак нали Той каквото каже го изпълнява.

  8. Всяко правителство в което не участват бсп и дпс е добро. Колкото по-широка е коалицията в управлението, толкова по-добре за нас. Ще видим какви, ще ги свършат …. Дерт ми е новоизлюпената, пИпИлява , дИпутатка Анка Картечарката/ Баракова/…. Тя милата какво , ще прави там?

    1. тя милата ще прави това
      което прави колежката й корнелия маринова,
      Освен това ще си говорят за ежедневните биологични процеси на депутатите
      и за училището което и двете са завършили 😉

  9. Кое му е новото?

  10. сега чакай корнелия да ти даде бонус – ама побързай,че напролет ще се гласува преференциално – с камъни

  11. Ура!ДПС е изхвърлено от властта!Сега остава да наблюдаваме внимателно как ще гласуват депутатите от ДПС.Както и кои и от коя политсила ще бъдат замминистрите.Щот инак язък за изпитото “кафе”.

  12. Че има правителство е добра новина.Защото чувахме и закани,че ако не….то няма правителство и отиваме пак на избори.По-важно е да видим какво ще направи това правителство.Дано да си изпълни обещанията и да не оправя нас-поданиците,а държавата и икономиката, образованието, болниците,обществения ред и т.н.Ха дано…

    1. …ама надали…

Comments are closed.