Тази година освен музикалната част на фестивала, която ще се проведе в парка на казармата, са планирани допълнителни активности през двата дни в парка „Стратеш“. Това ще са базар на ръчно
произведени артикули, уъркшопи за деца, йога класове, атракционни  забавления и зони за отдих и релакс.

На 2 септември, събота, фестът стартира с „Морчиба“ (Мorcheeba) в оригинален състав и The Sweet Life Society.

С тези изненади  новият Love CHange Music Festival очаква меломаните в края на лятото в Ловеч!

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената в Парк бившата казарма ще видим на живо електронният гуру от Македония – „Джайковски“ (DJAIKOVSKI) и S.A.R.S.

DJAIKOVSKI идват с вокалистката Рейчъл Уест (Rachel West). Хедлайнер на вечерта е сръбската поп-рок банда – S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.

Наред с международните участници в програмата ще се включат и популярните български групи и артисти – Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч”, No Project Band.

Билетите за Love CHange Music Festival влизат в продажба от днес /20 юни, вторник/. Те могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.

Цената на билетите е както следва:

 

Билет за Ден Първи – 02.09.2017, събота: 30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.

Билет за Ден Втори – 03.09.2017, неделя: 25 лв.  / в деня на събитието: 30 лв.

Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв.  /  в деня на събитието: 45 лв.

Ето и програмата с участниците в събитието по дни:

 

Ден първи – 2 септември /събота/ Ден втори – 3 септември /неделя/

 

MORCHEEBA                                       S.A.R.S.

The Sweet Life Society                            DJAIKOVSKI ft. Rachel West

Мастило                                                       Kottarashky & The Rain Dogs

Ruth Koleva Live Band                            Шкода

Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч

No Project Band

 

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.

* * *

DJAIKOVSKI

 

С изключително успешната си кариера през последните 20 години, роденият в Македония DJAIKOVSKI  (Кирил Джайковски) без съмнение е най-популярният артист в електронния жанр на Балканите. Музикалната критика го определя като пионер в съчетаването на балканските етно ритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на филмова и театрална музика. Наричат го „гений“,  „екзотичен талант“ и „алхимик на звука“, който прави с музиката си неща –  абсолютно невъзможни за други музиканти.  Фантастичните му продукции завладяват съзнанието и карат публиката да трепти и да танцува във вълшебен транс.

На сцената DJAIKOVSKI излиза с жив бенд музиканти и гост-вокалисти от цял свят. Артистът е на турне и му предстоят участия в някои от най-големите музикални фестивали в Европа. На 3 септември българската публика ще го види на сцената на Love CHange Festival, където DJAIKOVSKI пристига с новата си вокалистка – Rachel West. Според критиците, Rachel West е следващото голямо MC име на световната сцена, а в България ще я видим и чуем за първи път. Младата поп-соул певица гордо носи славата на едно от най-големите музикални открития на 2016 г. Изгряващата звезда започва да композира едва 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013 г., Rachel West записва беквокали за артисти, като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит особено от работата си с най-добрите в бранша, в края на 2014  г.  Rachel West издава своя първи албум – “Aurum”. Той се превръща в истинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с големи имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco, а публиката остава прикована от страхотната й енергия и специфичен глас.

 

* * *

S.A.R.S

 

Спечелили сериозна популярност в България след честите си гостувания у нас, сръбските S.A.R.S определено са си спечелили славата на любимци на публиката. Те са сред най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а наскоро  имаха турне в Австралия.

S.A.R.S. имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.

1 коментар

Comments are closed.