obs100613BПавлин Иванов

Преди да напиша своят коментар, представят в цялост разпореждането на Председателя на Общински съвет Ловеч Тихол Тихолов. Лично аз, днес ще отида да подам две заявления по Закона за достъп до обществена информация точно в 16.00 часа.

Ето и разпореждането, което в момента е публикувана на страницата на Общински съвет Ловеч:

„ОС-503/24.06.2013

Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

За създаване на възможности за по-прецизно изпълнение на преките задачи на деловодството на Общинския съвет за подпомагане и осигуряване работата на Съвета и заедно с това прецизно и своевременно осигуряване на точна и пълна информация на проявяващите интерес към работата на Общинския съвет граждани,

Р А З П О Р Е Ж Д А М :

1. Определям време за работа на деловодството с граждани всеки понеделник  от 9,00 до 12,00 ч., всяка сряда от 10,00 до 12,00 ч.и от 13,00 до 15,00 ч. и всеки петък от 9,00 до 12,00 ч.

2. Приемно време на Председателя на Общински съвет Ловеч – всяка сряда от 9,00 до 12,00 ч.

За срещи с представители на институциите и на бизнеса от територията на Общината – всеки работен ден,  след предварително съгласуване.

Разпореждането да се обяви на електронната страница на Общината, както и на служителите, осъществяващи пропускателния режим в сградата на Общинска администрация Ловеч.

 

Председател  на

Общинския съвет-Ловеч: (п)

                              Тихол Тихолов“

 

6 коментара

  1. “The Predsedatelia. казва:
    25.06.2013 в 18:03
    Тоя Председател защо ходи с ланци и черна тениска. Изглежда леко селяк. А и името Тихол звучи като шампоан за въшки. Абе не става.”
    The Predsedatelia, госпожата по литература те вика 😀

  2. Не може да е сериозно, освен ако господина не е решил преди това да съкрати 90% от общинската административна армия 🙂

  3. Тоя Председател защо ходи с ланци и черна тениска. Изглежда леко селяк. А и името Тихол звучи като шампоан за въшки. Абе не става.

  4. Първа грешна стъпка на Председателя…

Comments are closed.