delihamam9061542Павлин Иванов

Днес е регистрирана жалба на Минчо Стойков Казанджиев чрез ОИК Ловеч до Административен съд, с която се жали решение № 391-МИ Ловеч от 01.11.2015. Жалбата е датирана в страницата на ОИК Ловеч в 15.30 ч. на 7.11.2015 г.

Самата жалба на неуспелият кандидат за кмет не е публикувана.

Оспорваното решение от Казанджиев гласи:

„ОБЯВЯВА ЗА ИЗБРАН ЗА КМЕТ на: община Ловеч , област Ловеч, на втори тур

КОРНЕЛИЯ ДОБРЕВА МАРИНОВА

(собствено, бащино и фамилно име)

ЕГН ****, издигнат от ПП ГЕРБ,

(наименование на партия/коалиция/местна коалиция или инициативен комитет)

получил 10969 действителни гласове.

Спорове и възражения на членовете на комисията по взетите решения:

Не

Член на комисията, който не е съгласен с отразеното в решението, го подписва с особено мнение, което се прилага към решението и става неразделна част от него.

ПОДПИСИ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

Председател: Ваня Христова Иванова

Секретар: Йорданка Владимирова Минчева

* Публикувано на 02.11.2015 в 01:32 часа

 

15 коментара

  1. A be hora toiq kazanjiev za tolkova vreme kakvo e napravil za lovech …..nai golqmata bezrabotica nai niski zaplati i nai visoki ceni . E kak se jivee. lovchali sabudete se zasipaha fabriki mnogo ot horata ne rabotqt i nikakvo razvitie a mincho si vzima golqmata zaplata i ot kade mu kape doplnitelo i si jivee carskiq jivot .nali taka e kak da ostavi mqstotosi sit na glad ne vqrva …. da se mahna kakvo chaka oshte toiq vualk

  2. На предните местни избори неуспялата кандидатка на ГЕРБ- Корнелия Маринова също обжалва провала си пред съда. Щом законът е казал, че при нарушения може да се обжалва пред съд, няма какво да плюете човека. Ако вашата любимка Корнелия е спечелила честно изборите, няма от какво да се страхувате и да плюете!

  3. Пламен Еврев беше по достоен от тоя—-ще му спре папкането—за 4 г- в Българене не си мръдна пръста….но бсп си го искаше пак но УВИ –няма го вече–чаооо а и след теб и други да си ходят—20 г им стигат–

  4. Така му нарежда партията в лицето на Миков. Жалка история. Хора без достойнство.

  5. Бившият кмет на Плевен след загубата на изборите се отказа от общинското си място,това се казва достойнство,с какви очи г-н Казанджиев от високата трибуна ще слезета на ниския стол?

Comments are closed.