В РУ Угърчин е образувано досъдебно производство след получен на 07 март сигнал, че е проникнато в  къща в с. Катунец, обитавана от 83-годишна жена и е отнета сумата от 1 900 лева. Работата по случая продължава.

На 07 март за времето от 21.00 до 23.30 часа на ул. «Търговска» в гр.Ловеч, на паркинг пред блок «Райна Княгиня» са счупени предно и странично стъкло на предна лява врата, два фара, предна дясна и предна лява колона на л. а. марка ” Хюндай”,  без регистрационни табели и собственост на 26-годишен мъж от града. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава. 

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу 46-годишен мъж от града, който на 07 март е установен да управлява лек автомобил без да е регистриран по съответния ред.

Полицията в гр.Ловеч работи по установяване на извършителите на кражба от аптека в града, станала в нощта на 05 срещу 06 март, при която са отнети оборотни пари и различни видове медикаменти, стойността на които е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

4 коментара

    1. Е, как … ако го направят после на кого ще плащат на изборите

Comments are closed.