Павлин Иванов

Видео на „Ловеч днес“ с невероятно атрактивното изпълнение на Школата по български народни хора “ЕРЕМИЯ” София от организирания от Клубът за народни танци „Ловеч“ при Народно читалище „Зорница – 2010“ фолклорен фестивал „Хоро под Стратеш“ достигна до над 150 000 души!

Видеото беше публикувано преди ден в страницата на „Ловеч днес“ във Фейсбук и доби огромна популярност. До момента е споделено 1663 пъти!

horopodstratesh291114247Страхотно е, че изпълнението на „Еремия“ стопли сърцата и душите на българи живеещи в различни краища на света, които видяха чудесната инициатива на Нено Щрегарски и Маргарита Дончева.

В многобройните коментари най-често срещаното е „Браво“, „Това са българските традиции“, „Браво на младите хора“, “Българският дух е жив и несломим”, “Браво!!!!!!!!!!!!!!! Напълнихте ми сърцето Това е българския дух и традиции :))))

Надявам се, догодина, четвъртото издание на „Хоро под Стратеш“ да привлече много повече участници, публика, туристи и хора, обичащи и изгарящи за българското от различни точки на Европа и света!

Ето и една малка галерия със снимки от “Хоро под Стратеш”:

 

3 коментара

Comments are closed.