mladejkabankalovech2608161На 01 юли 2016г. сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“ стартира нова дейност- „Младежка банка“-  Ловеч, която се администрира от сдружението и се управлява от младите хора, които са нейните членове. Съставът на „Младежка банка“ включва от 7 до 14 деца и младежи, които участват в комисия за фондонабиране и отпускане на финансови средства, за изпълнение на детски и младежки проекти. Дейността на „Младежка банка“ се подпомага от деца и младежи доброволци и предвижда редица акции и дейности, които ще се изпълняват на територията на общината.

Мисия на „Младежка банка“- Ловеч е да овластява младите хора, чрез развитие на филантропията и доброволчеството, да развиват своя потенциал и реализират проекти и идеи, които да показват гледната точка на младежта за развитието на Община Ловеч.

Желание за участие в „Младежка банка“- Ловеч, може да заяви всеки, на възраст от 14 до 24 години, който живее, учи или работи в община Ловеч и притежава ентусиазъм, енергия и идеи, които иска да превърне в реалност.

Заявления за участие се подават на адрес: гр. Ловеч, ул. Св. Св. Кирил и Методий №28, блок „Армеец“ или по e-mail: mblovech@abv.bg

„Младежката банка“ е уникален метод на въвличане на млади хора в дейности в полза на общността, който се е доказал на територията на редица други общини- Видин, Велико Търново, Габрово, Кюстендил, Лом, Монтана, Пазарджик, Перник, Силистра, Сливен, София, Стара Загора и Шумен. Надяваме се с Ваша подкрепа да успеем да стартираме успешно дейността и на територията на община Ловеч, както и да осигурим нейната устойчивост.

За повече информация и контакти: e-mail: mblovech@abv.bg; http: www.sgilovech.com и http: www.youthbankbulgaria.org; Facebook: Младежка банка- гр. Ловеч;

2 коментара

  1. Завръщането на младите от чужбина бе едно от обещанията на Корнелия Маринова за ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ в новото общинско управление.Затова бъдете спокойни,ще има и младежи……НА ГОСТИ в Ловеч.

Comments are closed.