mehano2606151На Еньовден учениците от ПГМЕТ получиха своите дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация. Празникът бе повод, който върна учители и ученици към изминалите години, в които випусниците усвояваха знания и умения, преодоляваха трудности. Годините отминаха като миг, останаха само спомените от училищния живот, приятелите. С извоюваните дипломи всеки един ще поеме своя път в живота. Често той ще бъде не лек, изпълнен с изненади, но и стремеж за себедоказване.

С чувство на удовлетворение и искрена радост, директорът на училището инж. Гено Вътев връчи диплома и златна значка на отличника Иван Блъсков от 12ж клас. Гости на тържеството бяха представители от браншовата организация на работодателите, които от дълги години са партньори на училището. Управителите на фирмите – Радослав Петков от „Стефи газ“, Кирил Ластарджиев – „Сервиз запад 75“ и Димчо Минчев от „Минчев“ ЕООД, връчиха дипломите на първенците от класовете – Пламен Дамянов, Христофор Христов и Теодор Тодоров.

mehano2606152Директорът пожела на всички ученици от випуск 2015 здраве, завоюване на нови и по-големи успехи. Мечтите стават реалност, стига силно да вярват в тях. И нека никога не забравят придобитите знания и умения в Механото, да вярват във възможностите си!