tragediqtakosmos2210318Павлин Иванов

Точно преди 9 дни, на 22 октомври, публикувах коментар със заглавие „Язвата комплекс „Космос“ – символ на безхаберието на местната власт!“. Челната снимка е свастика (пречупен кръст), нарисувана на една от стените в комплекса, през който ежедневно минават десетки ловчалии. Свастиката е буквално на метри от ловешко училище.

Убеден съм, че моят коментар е прочетен от служители в Община Ловеч, Областна администрация и други институции. Най-малкото пиарите на институциите са прочели текста и са видели снимките.

svastika311013Изминаха 9 дни от тогава. Днес, пречупеният кръст все още краси стената в комплекс „Космос“. Освен него, малко по-навътре има и още един.

Пределно ми е ясно, че на местната власт не е и пука.

Не разбирам, на никоя ли от местните институции не й светна лампичката, че децата от близкото училище всеки ден минават покрай пречупеният кръст. И щом свастиката си стои, значи е в реда на нещата, това ли е посланието на институциите?

Не ми е ясно и местна власт какви ценности изповядва. Нацистки или европейски? Съдейки по резултата и намесата им, която е нулева, аз си давам отговор!

Само като пример ще дам, че за свастики на футболни мачове, има осъдени лица и глобени клубове.

3 коментара

  1. С какво болшевишките символи са по-добри от свастиката???

Comments are closed.