bezcigari3005121Народното събрание запази досегашният режим на забрана за пушене като отхвърли либерализирането на пълната забрана на тютюнопушене.

Мнозинството народни представители отхвърлиха Закона за изменение и допънение на Закона за здравето на първо четене с вносител Волен Сидеров и група народни представители. “За” гласуваха 64 народни представители, “против” 107 и 17 се въздържаха.

Народните представители отхвърлиха и втория законопроект, внесен от Спас Панчев от Коалиция за България и група народни представители с 76 гласа “за”, 106 “против” и 8-въздържали се.

10 коментара

  1. Най-после едно разумно решение.

  2. Белите вина, съдържат повече сулфити от червените.Типичното зачервяване на бузките след няколко чашки вино всъщност се дължи на сулфитите в него…за тях важи с пълна сила правилото: „ Дозата прави отровата”. Не възнамерявам да ви отказвам от напитката произведена по поръчка на БСП, просто пийте такива вина, които не съдържат сулфити, а по-доброто решение, както винаги е домашно приготвеното вино. Наздраве!

    http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/267.jpg?ver=1

  3. http://www.youtube.com/watch?v=B9HGaiCfdaM#t=43

    Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България? Кой ограби България?Кой ограби България? Кой ограби България?

  4. Абстинентните кризи на kesten, водещи до изпадане в интровертност на духа, отдавна не са изненада за никого тук. Но в написаното от Илиян Пеевски за Атака вече се усеща истината. Думи, обърнати на 180 градуса спрямо думите, написани от него и оспорени от мен преди десетина месеца.

  5. Наистина много “заковани мозъци” има. Някои от тях се чудят например, защо “набедените” не отидат в съда и да си потърсят правата, а тичат по медиите да убеждават, че това било “скалъпено с фотошоп”. Други пък се питат, как хем са били на планирано работно посещение, а в същото време твърдят, че ходили там с личните си средства. Трети пък се питат – как така ходят с лични средства на частно посещение с депутатските съпруги, а в същото време не са си пуснали отпуски и не ходят на работа, за която ние плащаме тлъсти депутатски заплати. Четвърти питат – изследване “колониализма” в Куба с по-висок приоритет ли е за тези депутати, отколкото приемането на основния и най-важен закон за коя да е държава – държавния бюджет?

    Верно, много “заковани мозъци” има! Все пак, ако не са виновни ченгетата, със сигурност е виновен …Хари Потър….. и вълшебната пръчица.

  6. И още нещо – по въпроса за Сидеров, явно много хора са на Вие със съвременните компютърни програми и техните възможност, колко е лесно на тъпите ченгета на Цветанов и Борисов да ви заковат мозъците с каквото си поискат , не е истина.

  7. Браво, много “умно ” решение. Сега остана да узаконят дрогата и гей браковете и по нищо нашите депутати няма да се отличават от европейските си колеги по умопомрачителни решения. Е , те поне си имат извинение хората > все пак са наследници на монархии плод на вековно кръвосмешение . За тях атрофията на кръвта и мозъка е “естествено състояние на организма ” им ..

    Защо обаче нашите цървули не се държат като БЪЛГАРИ>///??

  8. Когато властта прекалено натегне положението с вдигане на данъците, то хората казват “остават ни само слънцето и въздухът, поне тях никой не може да ни обложи”. Е, Волен Сидеров и това успя, да измисли данък, чрез който ще се плаща за ползването именно на слънцето и въздуха. Защото всяко едно облагане на фирмите в крайна сметка се плаща от потребителите.

  9. Г-н Иванов, къде да се запиша за парламентарна екскурзия до Куба /Варадеро/ или до Париж, но обезателно с отсядане в хотел “Фор сийзънс Джордж Пети” с по 5 000 евро нощувката?

    Бихте ли попитал депутата-Продавач на дини от партия Юруш – какви са условията за записване? После попитайте това полуграмотно мамино депутатче – кой съсипа, предаде и продаде Атака и я превърна в партия Юруш, полягайки срещу много пари /както пишат медиите/ на ДПС и БСП.

    Само не го питайте какво е цинизъм, демагогия и двуличие. Едва ли знае съдържанието на тези думички…. както казах, той е най-обикновен и полуграмотен продавач на дини.

  10. Волен Сидеров бе обвинен, че се припича в Куба, докато се гласува бюджетът на държавата за идния съсезателен полусезон, лидерът на Атака съжали, че тази година е бил само на две морета. “България на три морета! За жалост, тази година успях да отида само на две морета” – припомни беловласият политик, напомняйки факта, че прекара лятото, крещейки на касиерките в офисите на бившата си телевизия СКАТ, той обясни, че не разбира критиките за ваканцуването, което групата депутати са направили в братска Куба, но приема демократичното право на всеки да изразява мнения и да поставя високи изисквания към народните представители.Известният вече като Чики-рики Че Гевара крайносреден политик все пак обяви, че до края на годината има почти 3 седмици, така че що пък да не направи едни Малдиви или да провери дали Хаваите страдат прекалено от американския колониализъм.
    Същевременно стана ясно, че Деница Гаджева е попаднла в Атака от квотата на зрителите на СКАТ, които звънят в ефир, без да си намалят телевизора.

Comments are closed.