Полина Георгиева –  ЗД по УД и ръководител  на клуба на  талантливите деца

Надежда Попска от 6-в клас  на ОУ ,,Христо Никифоров’’ спечели първо място в конкурса за есе на тема  ,,Добрите качества в моя приятел’’. Неразделна част от есето е и подготвения  с творческо вдъхновение  креативен акростих  ,,Добрият приятел’’.

Надежда членува в клуба на талантливите деца с ръководител Полина Георгиева. В този клуб децата са приятели. Ето защо есето на Надя отправя послание чрез думите древногръцкия мъдрец Менандър: ,, Да имаш приятели, значи да имаш съкровища’’

Конкурсът е обявен от Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно – информационния център за борба с наркотичните вещества по повод  Деня на търпението – 25 март. Целта е да се акцентира върху темата за необходимостта от разбирателство, търпение, умението да изслушваме и да уважаваме мнението на другия, защото училището е място, където се изграждат основите на бъдещата реализация на младите хора.

Церемонията по награждаването се състоя на 25 март в СУ ,,Климент Охридски’’. Надежда заслужи награда от 150 лева, която  беше връчена от заместник  кмета на Община Ловеч – г-н Венцислав Христов’’.

Нека благата вест  вдъхнови  нашия  екип  за нови творчески успехи!

14 коментара

Comments are closed.