snqginspekciq412158Приключи поредната проверка на кмета Корнелия Маринова за качеството на снегопочистването.

Павлин Иванов

Преди минути приключи среднощната проверка на кмета Корнелия Маринова на снегопочистването в град Ловеч, междуселищната пътна мрежа и в някои от населените места в общината. От 21.00 ч. до 00.30 ч. бяха обходени голяма част от пътищата, за които Община Ловеч носи отговорност.

За разлика от следобедните часове, почти целият град е в добро зимно състояние. Огромна част от улиците е почистена, платната са небивало широки. Състоянието на бул. „България“ и бул. „Мизия“ е повече от прилично. В квартали са почистени повечето от малките улички.

В кварталите „Бабаковец“ и „Червен бряг“ вече е доста по-добро състоянието на пътищата и придвижването е значително по-безопасно.

snqginspekciq412157В момента техниката на общинската фирма „ЕКО“ е по улиците на Ловеч и продължава своята работа.

Състоянието на междуселищните връзки към 00.00 часа е задоволително. Има навявания и шосетата са замръзнали. Пътят към село Българене е в много добро състояние.

Лошо е положението е състоянието на пътищата Ловеч-Баховица, Ловеч-Лисец и пътя Баховица-Славяни. Почистваща техника очевидно не е минавала в последните няколко часа и пътища в тези участъци са за придвижване с особено внимание.

Към 23.00 ч. беше лошо състоянието на околовръстното шосе, както и по пътя Ловеч-Плевен и старият севлиевски път. Въпреки, че е пътищата се чистят, продължаващият снеговалеж и навяванията намаляват както видимостта, така и скоростта, с която можем да се движим безопасно.

snqginspekciq412153През нощта отново ще бъдат инспектирани уличната мрежа и пътищата между населените места.

Не забравяйте, снегопочистването се извършва с пари от вашите данъци!

При нередности, некачествена работа, моля, незабавно сигнализирайте!

Можело значи!

 

 

22 коментара

  1. Нищо не е почистено,по малките улици не може да се върви.Тротоарите трябва да се почистват и от живущите,но улиците са в окаяно състояние.

  2. Извинявам се, но живея в Германия и според новините, които гледах по тв – става дума за едни 8-10 см сняг! Заглавието нещо не се връзва с снимките! Пуснете снимки от мин. година, когато Бай Минчо и ръководените от него хора определено не се справяха с зимните условия и снего почистването – и вижте сегашните снимки. Е, аз разлика не виждам! Виждам само, че след като станахте общински съветник, започнахте да се държите и говорите като бившата измет – извинете, бившата управа на града!

  3. Стига с това че тротоарите били длъжни да се почистват от собствениците а пешеходните пътеки до индустриалните зони да не са длъжни да се чистят от работниците на заводите

  4. Странно ми е,че не видях никой да излезе да почисти пред входа си, тротоарите пред къщата си, там където живее. Странно, но факт. Иначе сме много активни в изискванията си,но сме пасивни в действията си. Това ми обяснява всичко.

  5. Кой глупак твърди това града е в окаяно състояние. Новата кметица показа колко е слаба, учители да стават кметове това е резултата.

Comments are closed.