Ако смятате, че плажната мода е имунизирана срещу общите модни тенденции, тогава дълбоко се лъжете. Манията на дизайнерите за толкова популярните напоследък изрязвания по дрехите достигна и до банските. Сложни модели могат да се видят както на бански костюми от една част, така и на банските от две части. Смело може да се твърди, че това са най-модерните дамски бански 2022. За повече вдъхновение, посетете магазина БулБел, където ще намерите страхотни модели.

И така, кои са най-впечатляващите модни тенденции при банските костюми това лято?

Принтове

Бански костюми с красиви щампи са традиционно популярни в колекциите на плажната мода. Най-модерните бански през лятото на 2022 г. ще бъдат модели с леопардови и флорални щампи.

Бикините на Тарзан

Банските с елементи, наподобяващи смокинови листчета, получиха оригиналното име “бикините на Тарзан”. Те оставят много малко на въображението и със сигурност ще се харесат на любителите на оригиналните дизайни. Да,  това е една от най-горещите тенденции на предстоящия сезон.

Бански с разрези в зоната на ханша

Някои марки предлагат да се отвори напълно бедрото. Тънките бикини скочиха до линията на талията в отделни модели, а едноделните бански получиха ултрависоки разрези на ханша. В такъв бански краката изглеждат по-дълги, а талията е по-добре подчертана.

Красиви бански с презрамки, фиксирани на врата

Що се отнася до горната част на банския, много от модерните бански костюми това лято имат презрамки, които са фиксирани на врата. Така че, имайте го предвид.

Бански “за специален повод”

Ако търсите тоалет за плажно парти или купон край басейна, изберете модели от металик материи, с пайети или дантела. След карантината дизайнерите предлагат брилянтни дрехи не само за празници и делнични дни, но и за плажна почивка.

Бански с метални елементи

Много дизайнери са добавили метални елементи към своите бански костюми. Верижки вместо презрамки, пръстени за свързване на части от бански или просто метални бижута биха могли да бъдат видени в много елитни колекции.

Плетен бански – гореща тенденция за 2022

Плетената мода превзе модните ревюта през 2022 г. и пристигна по бански. Тези модели се превърнаха в една от най-добрите тенденции за бански костюми през 2022 г. Те са супер сладки и придават на женското тяло удивително романтичен вид.

Плетената материя ви позволява да използвате различни щампи и дори смес от различни цветове. Банските с плетене на една кука са универсални, внасят ретро атмосфера във външния вид и са много удобни. Всичко най-добро за лятото, нали така?

Ефирни бански с ресни и волани

Модата е вечен цикъл. Ресните са били и се връщат на мода няколко пъти през последните няколко десетилетия. Тази година – с гръм и трясък! Ефирните бански с ресни и волани са една от най-забележителните модни тенденции за лятото на 2022 г.

В допълнение към вериги и пръстени, дизайнерите украсиха банските костюми и с романтични волани и елегантни панделки – това са опции за тези, които предпочитат женствения стил в облекло. На фона на вълните и отблясъците на светлината по морската шир ще изглеждате като истинска русалка!

Модел бански с дълъг ръкав

Бански с дълъг ръкав може да е спорно колко е практичен, но е факт, че този модел си остава хит. Изглежда красиво е и вероятно ще намери своето място по плажовете и басейните през лятото на 2022 г. Дългите ръкави на банските костюми ще се харесат особено на тези дами, които се смущават да излагат горната част от ръцете си на показ.

Бански за пълни дами

Също така, в модните колекции по световните подиуми бяха представени и бански костюми, предназначени за пълни жени. Те стягат и визуално изтъняват фигурата.

И накрая, нека видим кои са най-модерните цветове на бански костюми за лято 2022.

Колекциите бански това лято изглеждат изключително ярки и разнообразни: дизайнерите са ни подготвили страхотни модели в ахроматични модели, а също и в деликатни пастели, ярки цветове и метални отблясъци.