Младите хандбални таланти на „Осъм“ гостуваха днес на кмета на Ловеч след спечелената шампионска титла. Специални грамоти бяха връчени от кмета Корнелия Маринова на състезателите, които неотдавна станаха шампиони на България при юношите старша възраст (М 16).

Момчетата на треньорите Юлиян и Виктор Симеонови бяха приети от кмета в залата на Общинския съвет в Ловеч, където разказаха за своята победа, за тренировките и за мечтите си. Хандбалистите споделиха, че от много години залата не е била толкова пълна с публика, която е подкрепяла отбора. После те връчиха един медал на Корнелия Маринова за спомен от срещата.

„Ние в общината работим затова да растат възможностите пред спортуващата младеж. Нужен е ремонт на залата. Проектът е внесен в Министерството на младежта и спорта, провела съм личен разговор с министър Красен Кралев. Надявам се да бъдат осигурени средствата от около милион лева, за да бъде направен ремонтът. С вашия успех помогнахте на много ловчалии да се чувстват щастливи, за което ви поздравявам и благодаря“, сподели кметът Корнелия Маринова.

1 коментар

Comments are closed.