vetirinaren511141Учениците от ПГ по Ветеринарна медицина – гр. Ловеч успешно жънат успехи не само в спорта, но и в различни конкурси и състезания, на които заемат възлови места и печелят стипендии за деца – таланти.

Ученичката Мирослава Мирославова Дачева от 12а клас спечели специална стипендия в раздел Биология на конкурса „1000 стипендии” на фондация „КОМУНИТАС”. Същата получи ІІІ награда в Националния конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството” на фондация „Еврика” в направление литературни творби, както и поощрителна награда в направление „Идеи на научни и технически експерименти” за разработката „Идея за устройство на Вселената и структура на пространство – време”.

Ученичката Гергана Георгиева Цветкова от 10а клас също спечели основна стипендия от социално образователния проект – „1000 стипендии”.

Мартин Яниславов от 10а клас и Мария Ковачева от 9а клас се класираха в състезанието по случай Деня на народните будители и спечелиха стипендия „Народен будител” Регионалната библиотека „Проф. Б. Цонев”.

 

3 коментара

  1. “Мартин Яниславов от 10а клас и Мария Ковачева от 9а клас се класираха в състезанието по случай Деня на народните будители и спечелиха стипендия „Народен будител”, организирано от Община Ловеч, Регионалния исторически музей и Регионалната библиотека „Проф. Б. Цонев”.”
    …………………………………….
    Мартин Яниславов от 10а клас и Мария Ковачева от 9а клас се класираха ( …пояснение за класирането – например, на първо, второ място, и т.н. ) в състезанието по случай Деня на народните будители, организирано от Община Ловеч, Регионалния исторически музей и Регионалната библиотека „Проф. Б. Цонев”, и спечелиха стипендии „Народен будител”.

    социално образователния – социално-образователния

    на които заемат – където заемат

    успешно жънат успехи – без думи
    …………………………

    Поздрави за учениците от Ветеринарния, както и за всички момчета и момичета от Ловеч, които са получили стипендии от фондацията.

Comments are closed.