milko1906131Павлин Иванов

Днес стана ясно, че за зам. Областен управител на област Ловеч е назначен шуреят на Алчо – Юнал Мастънов! Честито на ловешките социалисти за мъдрият избор! Поздравления за другаря Горов и другаря Милко Недялков!

Че, това правителство е минало всички допустими граници на морал и приличие, не е нужно да бъде коментирано. Десетките хиляди по улиците всеки ден са доказателство за това! Само на каменните глави все още не им е ясно какъв е проблема, но няма и да им стане. Върху камък трудно се пише!

След като на местните избори през 2011 г. кмета Казанджиев спечели с подкрепата на ДПС третият си мандат, той побърза да назначи за свой заместник Ертан Хасан от ДПС. Но това е малкият проблем. Имали са си договорка, изпълнили са я!

Днес, след извънредните парламентарни избори,кабинета се крепи на ДПС и АТАКА. Разбираемо – назначават областни управители и техни заместници от ДПС. Но и това не е проблем! Политиката е тънка работа.

Не е проблем и че Юнал Мастънов предложи новият председател на Общински съвет Ловеч Тихол Тихолов, като котра предложение, срещу Венци Хаджиев от БСП и на практика го бламира. Пак да повторя, политиката е тънка работа.

Но да назначиш шурея на Алчо за зам. Областен управител е цинизъм!

При назначаването си Милко Недялков заяви, че „не е предател“! Да, не е предател. Не е предал партийните интереси, но е на път да предаде морала, достойнството, хората в област Ловеч!

Нека да бъда ясен, колкото и да не ми харесват БСП и ДПС, те управляват и имат право да НАЗНАЧАВАТ. Това значи, че предложението за Юнал Мастънов е обсъждано, огледано, проучено и на тази база е взето съзнателно решение. Няма как да не е казано (убеден съм, че все има и някой нормален) зависимостта на Мастънов с Алчо. Въпреки това, решението е взето и то съвсем съзнателно!

Тук няма грешка, няма и незнание кой кой е, няма извинение за действията!

Ето затова аз и адски много хора в страната протестираме – този каменен, безморален, безмозъчен и циничен начин на мислене трябва да бъде спрян и да остане в историята редом до извода ТАКА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ!

 

Призовавам отговорните за това назначение за светкавична реакция и отстраняване на Юнал Мастънов от поста зам. Областен управител на област Ловеч!

 

Лично на мен ми писна! А на вас?

Мили съграждани, вие решавате в какъв свят да живеете. Ако случващото се ви харесва, ако не намирате нищичко притеснително, не се оплаквайте повече – това е животът, който самите вие създавате.

И ако кръвното ви е по-високо от пенсията и заплатата, не се учудвайте, сами сте си го направили. Останете и днес в къщи, пийте по една ракия, напсувайте телевизора и от утре всичко ще бъде цветя и рози. Но не за вас.

11 коментара

  1. Author

    Уважаеми Анонимния и Kalin Georgiev, предишната тема (визия) на сайта изискваше последните ъпдейте на браузерите. От моята практика съм наясно, че ползващите интернет по ред причини не ъпдейтват своите браузъри и антивирусни програми.
    За информация на читателите на “Ловеч днес” съм длъжен да обясня, че има сайта всеки ден се преглежда от различни онлайн програми (извинявам се за семплият език). Това означава най-общо казано, че ако например Гугъл открие някаква заплаха, т.е. вирус или нещо опасно в даден сайт, то администратора получава съобщение-предупреждение. Ако администратора на сайта не “изчисти” много бързичко сайта си, то сайта бива “изхвърлен” от индексите на Гугъл.
    За да бъда върнат там, сайта трябва да е изчистен, ако е имало проблем, прави се заявка за проверка пред Гугъл и ако всичко е ОК, той отново бива върнат в индекса, т.е. когато използвате търсачката той ще може да се вижда отново в резултата.
    Обяснявам без термини и може би малко плоско, но бих желал читателите да са наясно и да не се поддават на елементарни манипулации.
    Важно е да уточня, че сайта не е бил свалян от индекса на гугъл, не е получавано предупреждение за налична опасност.
    Освен това, ако се притеснявате за “шпионски софтуер” в даден сайт, в мрежата има десетки или стотици онлайн сайт скенери и сами може да проверите вашите подозрения. Пробвайте поне 5-10 от тях за по-достоверен резултат, тъй като алгоритмите им на проверка са различни.

    Надявам се, че изчерпателно отговорих на манипулативните твърдения на горепосочените читатели на сайта.
    А като съвет – моля, обновявайте си браузерите, антивирусният софтуер и винаги при съмнения ползвайте ресурсите в мрежата за проверка,

    Павлин Иванов
    “Ловеч днес”

  2. Аз съм с депутатски транспорт На задната седалка, място бол, вече пристигнахме в София благополучно преди час и нещо, за да подготвим терена и загреем подобаващо с топла бира и студени кебапчета. Довечера, като ни платят, ще има пари и нещо твърдо към кюфтаците.

  3. debelaka, автобусите за Контрапротест в защита на кабинета “Орешарски” тръгнаха в 14 часа, ти кво правиш още тук или довечера ще си на софрата с депутатските кюфтаци без да си ходил до София.

  4. Скоро ще останат в държавата само олигарси и социално слаби. Заедно с “десните” ще си замине и всичко онова, което пълни бюджета. Тогава ще се молим да ни облъчи някой, че ще я дъним само на фотосинтеза.

  5. г-н Заверджиев, ако обичате не ни облъчвайте със специално подбрани кадри. Истината е , че процента на хората със силно изразено социално мислене нараства спрямо останалите = /последни данни на ГАЛЪП/ . Даа , много неприятно , както за отдавна самопогубилите се десни , така и за настоящи гербери и олигарси.

    Поздрави!

  6. “При назначаването си Милко Недялков заяви, че „не е предател“! Да, не е предател. Не е предал партийните интереси, но е на път да предаде морала, достойнството, хората в област Ловеч!”
    Павлине, ти какво искаш от човека- новия областен Милко>? Да не би да си мислиш, че някой го е питал кого да назначат за негови заместници>> ама че сте заблудени. Хората са били определени още преди изборите . КАЗАХ ВИ И ПРЕДИ > оставете човека на мира да си гледа работата , отворковци такива!
    И СЕ РАДВАЙТЕ , ЧЕ СЛОЖИХА МИЛКО ЗА ОБЛАСТЕН /човека е читав/всички го знаем/, щото можеше и да е друго. Едвам започнал работа новия и се чудите как и за какво да го сдавите >>ами и за озоновата дупка го набедете за добре дошъл тогава….Та дръжте се малко мъжки де > като недо….и женски квичите!

  7. на мен също ми показва, че троянски кон се опитва да се върже с компютъра ми като отворя този сайт. Явно г-жа К. Маринова държи да знае кой влиза тук, тъй като я виждаме доста често в компанията на някои от коментаторите тук.

  8. Не е опит а реалност.

  9. дали това също не е форма на срастване на олигархията с властта, макар и в нашенски (селски) вариант?!?! а може и да не разбирам тази сложна думичка “олигархия”…

  10. Павлине гледай какво пратиха, отговори нещо по този въпрос? “В сайта на Павлин Иванов Ловечтудей има шпиониращ софтуер, който набира информация за потребителите, които влизат в него. Някои от антивирусните програми го хващат като Троянски кон, който въздейства на ПС-тата.”
    Кой наблюдаваш, пак ли си слугиня на ГРОБ, извинявам се ГЕРБ?
    И пък точно ти ли ще ни говориш за морал, деградирал продажнико?

Comments are closed.