potoci104141Павлин Иванов

Около 23.6 млрд. долара ще струва инвестицията, която има за цел да свърже Северна с Южна България. Китайски консорциум от сериозни фирми са изявили желание да налеят пари за плавателен канал под Шипка по идея на ловешкия областен управител Милко Недялков. Проектът носи кодовото название „辭職“.

Посредник в грандиозното начинание е била делегацията от Северна Корея, която неотдавна посети лично областния управител. Освен проект за решение за одобрени мъжки прически в България по примера на демократичната източна страна, двете делегация са обсъждали и темата с канала.

„Ловеч днес“ успя да се добере до плановете за грандиозният строеж. Общата дължина на канала свързващ Дунав, река Осъм, Росица, Туднжа и Перловският плавателен канал ще бъде около 453 километра. Съоръжението ще бъде на две нива. Горното ще се използва за леки кораби, яхти и воден туризъм, а долното за петролни танкери и китайско карго директно за Илиенци.

Научихме, че проекта има връзка и с друга китайска инвестиция в района на София, където според националните медии, ще бъде изградено мореподобно съоръжение.

Единственият проблем за сега е дали Референдума за анексиране на България от Княжество Монако ще бъде успешен. Това е и причината китайците за момента да са пас, защото при сливането на България с Монако, възможностите за изграждане на още няколко вътрешноевропейски морета ще станат реалност, а с това ще се сложи и край на бедността в България и Монако, но и ще отвори нови, по-големи възможности за братските китайски инвестиции в ЕС.

 

Усмихнат 1-ви април, четете до край и не се вързвайте на всичко!

3 коментара

  1. Вие се шегувате, но другарят Недялков е способен да иницира и реализира и много по-мащабни проекти от този!

  2. Павлине, пак те напече слънцето.

Comments are closed.