В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържана 22-годишна жена от града, която на 20 декември около 12.50 часа е установена да управлява лек автомобил по бул. «България» след употреба на амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

28- годишен мъж от гр.Ловеч е задържан за срок от 24 часа в местното полицейско управление след като на 20 декември около 22.45 часа е установен да управлява лек автомобил по бул. «България» в гр.Ловеч след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,56 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници  на 20 декември полицаи от РУ Ловеч са провели полицейска операция, с цел спазване на обществения ред и превенция на престъпността в малките и отдалечени населени места. Обходени са 32 села на територията на общината и 5 жилищни квартали на територията на града, проверени са 69 МПС и 92 лица, като за констатирани нарушения са съставени 7 акта и 5 глоби с фиш , задържано е 1 лице и е образувано 1 досъдебно производство.

 

8 коментара

Comments are closed.