pavlinivanov1804161Павлин Иванов

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“, за съжаление, нямам възможност да следя и търся информация, да събирам и анализирам факти. През последните месеци, сайтът се превърна в боза, отразявайки само препратена от институциите официална информация.  А това, никога не е била философията ми, нито стратегия за развитие на медията.

Създадох “Ловеч днес” с любов и с вярата, че моята медия ще бъде истинска, различна, честна. Това изисква време и отдаденост, които днес не мога да си позволя да дам, дори на собственият си сайт.

Това е причината да поканя тези от вас, които имат аналитично мислене, гражданска позиция, свободата да бъдат себе си, не се притесняват да застават зад думите и мислите си, да работят на хонорар за „Ловеч днес“.

Ако имате желание да работим заедно и притежавате горепосочените качества, моля, изпратете на адрес: office@lovechtoday.eu , коментар, есе, анализ, позиция или обикновена дописка по избрана от вас актуална тема от социалния, икономическия, политически или културен живот на Ловеч.

Конкретните условия на нашата съвместна работа, ще уточним след покана, която ще ви отправя.

1 коментар

  1. Свободата да бъдат себе си… Това какво означава?

Comments are closed.